Oldal frissítése

Apple AirPower

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Apple AirPower

Mint azt bizonyára Te is tudod, az Apple új iPhone-szériákkal állt elő a közelmúltban, egészen pontosan az iPhone 8, 8 Plus, és iPhone X modellekkel. A hátsó üveglaphoz való visszatérés jegyében pedig az Apple képes volt lehetővé tenni a vezeték nélküli töltés lehetőségét.

Az Apple AirPower főbb jellemzői

  • Maximális kényelem az új Apple termékek töltése közben
  • Kompatibilitás: iPhone 8/8 Plus, iPhone X, Apple Watch és Apple Series 3 AirPods
  • Qi szabványnak megfelel

Vezeték nélküli töltés az Apple logó

Az Apple AirPower egy vadiúj kiegészítője az új Apple mobilkészülékeknek. Ugyanakkor egyszerű alakja számos beépített funkcióval is rendelkezik. A nyilvánvaló töltés mellett a termék képes iPhone-okkal kommunikálni, amelyek megmutatják a töltő állapotát. A töltő egyébként olyan nagy, hogy egy iPhone mellett könnyedén elfér rajta egy Apple Watch Series 3 órakészülék, és egy pár új generációs AirPods vezeték nélküli fülhallgató.

 
Kód:  JA903e7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05