Oldal frissítése

Apple AirPods 2019 vezeték nélküli töltőtokkal

4,8 1 784 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Apple AirPods 2019 vezeték nélküli töltőtokkal

Ön rajongója az Apple termékeknek, és szeretné kipróbálni az új eszközöket? Akkor ne hagyja ki az Apple AirPods új verzióját, a saját töltőállomással. Sok fejlett funkciót kombinálnak - a tartósság és a hangminőség is javult. De az előző generáció kedvenc funkciói is benne vannak - felismerik, ha a füled nincs dobozban, sőt megtanulják felismerni a hangod. Azonnal párosulnak bármely Apple készülékkel. Ezen kívül akkumulátorral vannak felszerelve, amely garantálja a folyamatos zenehallgatást 5 órán keresztül.

Az Apple AirPods fejhallgató főbb jellemzői

  • Ízléses kialakítás, fényes kivitelben
  • Zenehallgatás akár 5 órán keresztül
  • Gyors párosítás a Bluetooth-lal
  • Könnyű dupla érintéssel történő működtetés
  • Számos speciális funkció

Az Apple AirPods segítségével egyszerűen kezelhető a hívás

Azonnal megszokja az Apple AirPod-ot. Vezeték nélküli, ami jelentős kényelmet jelent. Nagyon jól alkalmazkodik napi szokásaihoz. Koppintson duplán a Siri asszisztense ügyes vezérlésére és kommunikálására. A nagy előnye az, hogy a híváskezelés során nem kell aggódnia a felesleges vezetékek miatt. Velük kihangosító módban és forgalmas környezetben is kezdeményezhet hívásokat. Szeretteim világosan és érthetően hallják meg. Ezenkívül nemcsak a kedvenc zenéjének hallgatásáról szól. Hallgassa meg a podcastokat és a hangoskönyveket bárhol. Meg fog lepődni, hogy hány dolgot tehetsz velük.

Párosítás más eszközökkel

Párosítsa a fülhallgatót a készülékkel gyorsan és egyszerűen. Támogató eszközök iOS 10 vagy újabb verzióval, Watch OS 3.0 és újabb verziókkal, valamint Mac eszközök Sierra operációs rendszerrel. Az Apple AirPods készülékeket Bluetooth-on keresztül más eszközökhöz is csatlakoztathatja . Elveszíti Siri segítőkész asszisztens támogatását.

Vezeték nélküli töltő tok

Az Apple AirPods állandó része az intelligens tok LAB.C 512. Az előző generációval összehasonlítva támogatja a vezeték nélküli töltést, így a „teljes tartály” megőrzése soha nem volt ilyen egyszerű. Ugyanazon fényes, fehér kivitelben készült, szépen illeszkedik az Apple AirPods fejhallgatóhoz. Az adapter jól tartja a belsejét, és a szilikon heveder könnyű kinyitni. A felhasznált anyagoknak köszönhetően ellenáll az ütéseknek és a normál kopásnak. Az adapter rendelkezik egy integrált gombbal, amely lehetővé teszi az AirPod párosító gomb működtetését. Van egy töltési állapotjelző is az iPhone-on. A fejhallgatót 15 percen belül újratöltik, amikor behelyezik a tokba, további 3 órányi játékot biztosítva. A csomagolt tokkal és a fejhallgatóval akár 24 órás hallgatási időt is összegyűjthet.

Az LAB.C 512 vezeték nélküli töltő tok legfontosabb jellemzői

  • Apple AirPods vezeték nélküli töltésre tervezték
  • Kompatibilis a Qi vezeték nélküli töltőkkel
  • Bemenet 5 V / 1 A
  • Teljesítmény 5 V / 0,5 A
  • Méretek: 51 × 65 × 29,5 mm
  • Súly: 30 g
  • Töltési állapotjelző LED az adapter alján

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárathoz illeszkedő (earbuds)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Bluetooth verzió 5.0

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Ambient sound, Hi-Res audio, Hangsegéd, Számok közötti váltás, Hívásfogadás
További tulajdonságok True Wireless

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált
Irányjellemző Kör

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 24 óra
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató) 5 óra
Akkumulátor üzemideje (tok) 19 óra
Akkumulátor töltése Vezeték nélküli töltés, Lightning, Tokban

Tömeg

Tömeg 48 g
Kód:  JA940i3
Termékszám:  MRXJ2ZM/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20