Oldal frissítése

Apple Multimédia központ 2015 32 gigabájt

4,9 42 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Apple Multimédia központ 2015 32 gigabájt

Új Apple TV
Új Apple TV

A televíziózás jövője

A TV életünk fontos részét képezi. Összegyűlünk a képernyő előtt, és együtt nézzük a legjobb filmeket vagy a legfontosabb események közvetítését. A tévénézés élménye mégis hosszú ideje mit sem változott. Egészen mostanáig. A legfontosabb, hogy felismerjük: az alkalmazások jelentik a tévézés jövőjét. Az alkalmazások gyorsan átveszik a főszerepet a műsorszolgáltatásban. Ezt a szemléletet követve új alapokra helyeztük a rendszerünket: új tvOS-t és innovatív módszereket fejlesztettünk a képernyő kezelésére. Ez az új Apple TV. Mert a tévé ebbe az irányba halad.


Minden az alkalmazások körül forog

Számítógépen és mobileszközökön eddig is alkalmazások segítségével értük el a különböző szórakoztató tartalmakat. A televíziózás pedig szintén ebbe az irányba tart. Az alkalmazások új távlatokat nyitottak a tévénézésben. Tetszés szerint választhatja ki például, hogy mit, mikor és hol szeretne megnézni. Az új Apple TV-hez és a sokoldalú tvOS-hez a fejlesztők olyan felhasználói felületeket készíthetnek, melyek megváltoztatják a tévézéssel szembeni elvárásainkat, és a tévénket is ugyanolyan személyre szabott eszközzé varázsolják, mint az iPhone telefonunk vagy az iPad készülékünk.

Képernyőre kívánkozik?

Lehetőséget kaphat

Az Apple TV a szórakoztatóipar nagyágyúit hozza el a nappalidba. Sikerfilmek az iTunesból. Élő sportközvetítések. A legfrissebb hírek. Oktatóműsorok. Szórakoztató tartalmak kicsiknek. És még sorolhatnánk. A kínálat pedig folyamatosan, jobbnál jobb új csatornákkal bővül. Szinte hihetetlen, hogy fér bele ennyi remek tartalom egy ilyen kicsi dobozba.

Aplikace
Aplikace


Játékok és alkalmazások
megtekintése a televízión
nagyszerű látvánnyal

Az App Store a tévénket is meghódítja. Képzelje csak el, milyen lesz nagy képernyőn játszani a legizgalmasabb játékokkal. Az appokkal akár edző- vagy osztályteremmé is alakíthatjuk a nappalit. A többszemélyes játékokkal pedig a család estéi is újabb izgalmakat tartogathatnak. Alig várjuk, hogy a fejlesztők mit hoznak ki mindebből.

Apple TV
Apple TV

Televízió és a technológia - Végre az innovációk is kapnak műsoridőt

Az iPhone és az iPad elterjedésével a legnagyszerűbb technológiai újításokból gyakran csak a zsebben vagy kézben hordott, kis képernyős készülékek vehették ki a részüket. Itt az idő, hogy ezek a technológiák a nagy képernyőre is eljussanak, és hasonlóan innovatív élményt jelenthessenek. Az új Apple TV-nek és a tvOS rendszernek, az újratervezett felhasználói felületnek, valamint az érintőfelületes Apple TV Remote távirányítónak köszönhetően a tévézés számára jobb idők várnak, mint valaha.

Új környezetben
a televíziózás,
ne csak nézze, élje is át!

A tévét általában a szoba másik végéből nézzük. Ezért olyannak tervezték az Apple TV felhasználói felületét, hogy közelebb hozza a felhasználókat a tévéhez, ne pedig eltávolítsa tőle. Az újratervezett Apple TV képernyőin a tartalomé a főszerep. A parallax görgetés pedig úgy kelti életre a filmposztereket, hogy közben mindig pontosan tudjuk, hol járunk éppen. Magával ragadó élmény, több méteres távolságból is.

Ovladač
Ovladač

Véget nem érő gombnyomogatás? Lapozzunk inkább.

Touch vezérlés örökre megváltozott a kölcsönhatás a telefonokat. Most van ez a távirányítón. Az érintés felülete Apple TV távirányító akkor hüvelykujj görgetni, válassza ki, és lépjünk területet a képernyőn.

Snadné ovládání
Snadné ovládání

Új Apple TV

Érintőfelületes Apple TV Remote távirányítóval, alkalmazásokkal és játékokkal, valamint a tévézés teljesen új élményével.

Csomag tartalma

  • Apple TV
  • Apple TV távirányító
  • tápkábel
  • USB Lightning kábel
  • dokumentáció
Új Apple TV
Új Apple TV

További információk

Videoformátumok

  • Videó H.264 felbontás akár 1080p, 60 képkocka másodpercenként, High vagy Main Profile szinten 4,2 vagy alacsonyabb verzió
  • Videó H.264 Baseline Profile Level 3.0 vagy alacsonyabb AAC-LC hanggal, akár 160 kb / s csatornánként, 48kHz, sztereó formátumban.m4v, MP4.mov
  • MPEG-4 videó, akár 2,5 Mb / s, 640 x 480 pixel, 30 képkocka másodpercenként, Simple Profile AAC-LC hanggal, akár 160 kbit / s, 48 kHz, sztereó formátumban.m4v ,MP4.mov

Audio formátumok

  • HE-AAC (V1), AAC (16-320 Kb / s), védett AAC (az iTunes Store), MP3 (16-320 Kb / s), MP3 VBR, Audible (formátumok 2, 3 és 4), Apple Lossless , AIFF és WAV; Dolby Digital 5.1 és Dolby Digital Plus 7.1

Fotó formátumok

  • JPEG, GIF, TIFF

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Alapvető paraméterek

Operációs rendszer tvOS
Tárhely kapacitás 32 GB

Csatlakozás és lejátszás

Interfész Ethernet LAN, HDMI, USB-C
Kapcsolódás Bluetooth, Wi-Fi
USB portok száma 1 ×
Támogatott audio formátumok AAC, AC‑3, AIFF, Apple Lossless, E-AC‑3, FLAC, MP3, WAV
Támogatott videó formátumok H.264, MP4, MPG, HEVC

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Apple AirPlay
Alkalmazás App Store, Apple TV, Netflix, YouTube

Csomag tartalma

Csomag tartalma Távirányító
Kód:  NL824e2a
Termékszám:  MR912CS/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20