Oldal frissítése

Apple Watch 42 mm milánói asztrofekete

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Apple Watch 42 mm milánói asztrofekete

Bizonyára a 42 mm-es Apple Watch órák minden büszke tulajdonosa nagyra fogja értékelni, hogy órájuk szíja cserélhető, hiszen ennek köszönhetően okos segédeszközük megjelenését mindig az aktuális alkalomhoz igazíthatják. A rozsdamentes, 150 - 200 mm-es szíj női és férfi csuklókra egyaránt alkalmas.

A szíj sima rozsdamentes acélhálóból készült egy olyan technikai eljárás alkalmazásával, amelyet a 19. század végén Milánóban fejlesztettek ki. Ez a speciális technika gondoskodok róla, hogy a szíj pontosan illeszkedjen az Ön csuklójára.

Fő előnyök

  • Speciális rozsdamentes acélháló
  • Teljesen mágneses
  • Férfiak és a nők számára egyaránt alkalmas
  • Rendkívül design-os és kényelmes

Mágneses szíj

Mivel a Milanese Loop óraszíj teljesen mágneses, tökéletesen illeszkedik a kézre. Emellett könnyedén hozzáigazíthatja a saját csuklójához.

 

Paraméterek

Kód:  JA064c2d4
Termékszám:  MLJH2ZM/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15