Oldal frissítése

Apple 42 mm-es láncszemes szíj

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Apple 42 mm-es láncszemes szíj

Ön büszke tulajdonosa vagy a tulajdonos az intelligens órák Apple körülbelül akkora 42 mm. Akkor nyilvánvaló az a lehetőség, hogy kicseréljék órák szalag után szalagot Apple Silver Link karkötő. Ragaszd a méret 140-205 mm alkalmas mind a férfiak és a nők csuklóját.

Ez történt a rozsdamentes acél 316L. A tényleges 100 szalag képez egyetlen komponens kényelmes aktiválás, ami nem látható kívülről.

A fő előnyök

  • Első osztályú rozsdamentes acél ezüst
  • Áll a 100 darab, különböző méretű
  • Méret alkalmas férfiak és nők
  • kényelmes zárás
  • Kézzel csiszolt felülettel
  • Dedikált gombok segítségével állítsa be a méretet

Apple kütyü

Miért eltávolítható szalag Apple olyan érdekes? Mint mindig, az Apple mindenre gondol, és képes nyerni. Ezen túlmenően, a szalag áll számos részén, minden egyes részét különböző. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a heveder is változik a magassága és dőlésszöge az egyes darabok.

Az így kapott darabokat kézzel csiszolt, hogy biztosítsa a tökéletes tervező megjelenés. És ez még nem minden. Néhány darab van egy külön gomb, amely könnyen elmozdítható. Finoman és állítsa be a kívánt méretet a szalagot.

Paraméterek

Kód:  JA064e2d
Termékszám:  MJ5J2ZM/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20