Oldal frissítése

APOGEE GROOVE

4,5 4 értékelés

APOGEE GROOVE

Engedje, hogy az Apogee Groove AD/DA elvarázsolja, és a fellegekbe repítse kiemelkedő hangzásával! Ez a kis doboz képes a zene legapróbb részleteit is visszaadni. Magas minőségű hangzás, amely minden használójának mosolyt csal az arcára.

Főbb tulajdonságok

  • 24 bit/192 kHz-es hangminőségű átalakító
  • Kompatibilis Apple termékekkel
  • LED kijelző
  • Egyszerű és intuitív vezérlés
  • Adja át magát a kristálytiszta hangzásnak

Zene egy másik világból

Az APOGEE GROOVE egy kis doboz, amely képes a zenei hangzást az Ön MAC készülékéből kész szimfóniává átalakítani. Elegendő mindössze egy USB kábel segítségével csatlakoztatnia a tartozékot az Ön Apple számítógépéhez vagy tabletjéhez. A zene elindítása után pedig azonnal felcsendül a hangfalain vagy fejhallgatóján keresztül a kitűnő hangzás, masszív basszussal, tiszta magas és dübörgő mély hangokkal.

Ez a kiegészítő 24 bit / 192 kHz-es minőségű hangzást ad le. Továbbá kiszélesíti az iTunes, Spotify és Pandora alkalmazás adta lehetőségeket. Egész biztosan örömet okoz majd Önnek a kidolgozott színes LED állapotjelző.

 
Kód:  APG05a
Termékszám:  GROOVE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05