Oldal frissítése

APOGEE GIO

APOGEE GIO

Modern formatervezésű és csúcsminőségű kivitelezésű előerősítő, amely lehetővé teszi minden előre beállított funkció, effekt, átviteli érték szabályozását. Mindent lábbal vezérelhet. Ez a gitár előerősítő könnyen és praktikusan kezelhető, továbbá kompatibilis a Mac számítógépekkel, illetve a GarageBand, a Logic, a Final Cut vagy a Core Audio szoftverekkel. A készülék lehetővé teszi a hangszerek professzionális minőségű csatlakoztatását, továbbá sztereó kimenettel, vezérlő pedál bemenettel, illetve dinamikus háttérvilágítású kapcsolókkal és további elemekkel rendelkezik.

Tartson mindent ellenőrzése alat! A GiO modul képes együttműködni a legújabb Logic Studio 9 és MainStage 2 alkalmazásokkal és lehetővé teszi a felvételi funkciók beállítását, továbbá a pluginok paramétereinek (például Amp Designer vagy Pedalboard), illetve a MainStage alkalmazás Playback és Loopback funkcióinak beállítását. GarageBand alkalmazás kombinációjával a GiO modul teljesen Plug and Play: a csatlakozást követően azonnal működőképes. Közvetlenül a gitár csatlakoztatása után máris kiválaszthatja a megfelelő kompakt pedált és erősítőt, és kezdheti is a felvételt, vagy élvezheti az autentikus gitárhangzást. 

 

Műszaki adatok:

  • Nem kiegyenlített magas impedanciájú ¼"-es hangszerbemenet
  • ¼"-es MIDI Expression pedálbemenet
  • ¼"-es sztereó fejhallgató-, hangszóró- vagy erősítő bemenet
  • Öt dinamikusan megvilágított színes Stopmbox kapcsoló a beállított szoftver effektje alapján
  • Öt kapcsoló az átvitel paramétereinek szabályozására, dinamikusan megvilágított funkciótól függően
  • Két kapcsoló az előre beállított értékek kiválasztására (Következő/Előző)
  • GarageBand '09, Logic Pro 9 és MainStage 2 alkalmazások a csomagolás részei
  • Kompatibilis minden Core Audio alkalmazással
  • 24bit/48kHz-es átalakító
  • USB 2

Méretek:
6,4 × 17,8 × 45,7 cm (Ma. × Szé. × Ho.) 

Tömeg:
2,95 kg

Rendszerkövetelmények:
Mac
Mac OS X verzió 10.5.7 vagy frissebb
Mac PowerPC G5 vagy Intel processzor
2 GB RAM

Kód:  APG004i
Termékszám:  805676300801
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20