Oldal frissítése

Apexel HD 60 mm 2X Telephoto lencse klipsszel

3,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Apexel HD 60 mm 2X Telephoto lencse klipsszel

HD teleobjektív

telefonokhoz

Az Apexel HD 60mm 2× Telephoto objektív professzionális filmes üvegből és fémből készült, hogy minimálisra csökkentsék a tükröződéseket. A 2-szeres teleobjektívhez egy csíptetőt mellékeltek, amellyel a mobiltelefonodra rögzítheted, és így professzionális fényképeket készíthetsz. A fém csíptető csúszásgátló alátéttel van ellátva, és nem hagy sérülést a mobiltelefonon. Az állítható kapocsnak köszönhetően az Apexel objektív minden okostelefonhoz alkalmas. Egy praktikus hordtáska, két objektívsapka, egy kézikönyv és a szintén fontos objektívtisztító kendő is tartozék.

Apexel HD 60mm 2X Telephoto

ZOOM

BEFOGÁSI SZÖG

48°

LENCSÉK SZÁMA

Apexel HD 60mm 2X Telephoto


Apexel HD 60mm 2X Telephoto

2-szeres nagyítás az Apexel HD 60mm 2× Telephoto objektívvel

A 2-szeres nagyítású Apexel objektív mobiltelefonhoz elsősorban a hétköznapi fényképek nagyításához és a nagyobb részletesség eléréséhez hasznos, mindez digitális zoom használata nélkül. Az Apexel HD 60mm 2× Telephoto teleobjektívvel megduplázhatod a mobiltelefonod optikai fókusztávolságát.

Az Apexel objektív csillag szűrővel van felszerelve

Az Apexel HD 60mm 2× Telephoto objektívet Star filterrel avagy csillag szűrővel is ellátták. Ezeket a szűrőket dinamikus kora esti és esti jelenetekhez tervezték, amelyeken ki akarod emelni a világító lámpákat, és ki akarod hangsúlyozni a csillag-hatást. Az Apexel objektívet leginkább koncerteken, állatok megfigyeléshez, kirándulásokon és utazási fotózáshoz használhatod ki.

Apexel HD 60mm 2X Telephoto
Apexel HD 60mm 2X Telephoto

CPL szűrő a nem kívánt visszaverődések ellen

Ha például víz közelében fogsz fényképezni, értékelni fogod az Apexel HD 60mm 2× Telephoto objektív kiegészítő CPL szűrőjét. Ez a szűrő eltávolítja a nem fémes felületekről, például üvegről vagy vízről, származó nem kívánt tükröződéseket. Ezenkívül a CPL szűrővel készült fényképek színei sokkal teltebbek lesznek.

Apexel objektív portrékhoz

Az Apexel HD 60mm 2× Telephoto objektívet néha portré-objektívnek is nevezik. 55-135 mm-es gyújtótávolságával és 48°-os látómezejével a legjobban megközelíti az emberi szem tulajdonságait, és a fényképek nagyon meggyőzőek.

Apexel HD 60mm 2X Telephoto
Apexel HD 60mm 2X Telephoto

Az Apexel HD 60mm 2× Tefophoto objektív
fő jellemzői

  • Az Apexel HD 60mm 2× Telephoto objektív professzionális filmes üvegből és fémből készült
  • Értékelni fogod a csúszásmentes párnával ellátott csíptetőt, amellyel a mobiltelefonhoz rögzítheted
  • Az objektív szinte minden okostelefonnal működik
  • A csomagban egy hordtáskát, kézikönyvet és lencsetörlőt is találsz
  • Az Apexel HD 60mm 2× Telephoto objektív 2x-es nagyítással, CPL és csillag szűrővel van felszerelve
  • 55-135 mm-es gyújtótávolsága portrék készítésére is alkalmassá teszi
Kód:  APEXa20
Termékszám:  APL-HB2XT

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20