Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apexel 60x telezoom objektív okostelefonhoz + állvány

3,0 5 értékelés
62 290 Ft

Apexel 60x telezoom objektív okostelefonhoz + állvány

60× teleobjektív

telefonhoz

Az Apexel bemutatja az állványos teleobjektívet mobiltelefonokhoz. Használhatod fotózáshoz és videók rögzítéséhez egyaránt. Kiválóan alkalmas víz fotózására, madármegfigyelésre, a vadvilág és a stadionmeccsek fényképezésére is. Mobiltelefon nélkül külön is használható. Beltéren és kültéren egyaránt működik.

Apexel

HOSSZA

260 mm

FELBONTÁS

HD

NAGYÍTÁS

60×

Apexel

HD kép Apexel lencsével

Az Apexel lencse teljesen színes HD minőségű képet biztosít sötét sarkok nélkül. A repülőgépgyártáshoz is alkalmazott alumíniumból és kiváló minőségű optikai üvegből készül. A lencsék minimálisra csökkentik a fényvisszaverődést, a szellemképet és a szórt fényt. A kép fókuszálásához forgasd el a fókuszgyűrűt.

Az állvány és klipsz a csomag része

Az Apexel teleobjektív összecsukható állvánnyal és univerzális fém klipsszel érkezik. Könnyen rögzítheted a mobiltelefonhoz. A klipsz gumival rendelkezik, amely megakadályozza az okostelefon karcolódását. Az objektív teljes hossza 260 mm, így bárhová könnyedén magaddal viheted. Az állvány 25 és 110 cm között állítható, tömege 450 gramm.

Apexel
Apexel

Az Apexel teleobjektív
legfőbb jellemzői

  • Az Apexel teleobjektívet mobiltelefonokhoz tervezték
  • Önállóan is használható
  • 60-szoros nagyítás
  • Fotók és felvételek HD minőségben
  • A teleobjektív hossza 260 mm
  • Repülőgépgyártáshoz is használt alumíniumból és kiváló minőségű optikai üvegből készült
  • Teleobjektívet, állványt és mobiltelefon klipszet tartalmaz

Kód:  APEXa9
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  APL-JS60XJJ09B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15