Oldal frissítése

Apexel 6 az 1-ben objektívkészlet okostelefonokhoz, mobiltelefonokhoz

4,0 16 értékelés
8 190 Ft

Apexel 6 az 1-ben objektívkészlet okostelefonokhoz, mobiltelefonokhoz

Professzionális objektívek

telefonhoz

Az Apexel objektívek professzionális mozgófényképészeti üvegből és fémből készülnek, így minimalizálják az üveg tükröződését. Ez a készlet tartalmaz egy 140° Wide lencsét, 25x makró lencsét, 205°-os halszemoptikát, CPL polarizáló lencsét, ND32 filtert és csillagszűrőt. A mellékelt klipsz segítségével könnyedén rögzítheted a lencséket a mobiltelefonodhoz a professzionális fotók készítéséhez. A szállításhoz elérhető a praktikus táska.

Apexel

ZOOM

25

LÁTÓSZÖG

140°/205°

OBJEKTÍVEK SZÁMA

Apexel


Apexel

25-szörös nagyítás

A 25x-es nagyítású Apexel mobiltelefon objektív elsősorban a távoli tárgyak nagyításához alkalmas. Ideális koncertekhez, stadionban rendezett meccsekhez, állatok fotózásokhoz és a miniatűr részletekhez. Használata 25-szeresére növeli a mobiltelefon optikai fókusztávolságát.

Halszemhatás

Az Apexel 205°-os széles látószögű lencséjével egy teljesen újfajta látószögben készítheted el a fotókat. Ez a fényképezési stílus ideális a Föld görbületét kihangsúlyozó tájképek készítéséhez.

Apexel
Apexel

CPL polarizáló lencse

Az Apexel polarizáló szűrő kiküszöböli a nemkívánatos fényvisszaverődéseket, megszünteti a visszaverődő fényt, gyönyörűen ábrázolja a jelenetet, sötétíti a kék eget, tisztábbá teszi a színeket és megszünteti a ködöt. Kontrasztos, színes és gazdag fotókat eredményez.

Széles látószögű lencse

A széles látószögű felvételek készítését biztosítja a csomagban található 140°-os Apexel wide-angle objektív. Mostantól minden apró dolgot lencsevégre kaphatsz a fotókon, anélkül, hogy nagyobb távolságból kellene fényképezned.

Apexel
Apexel

ND32 szűrő

Az Apexel Neutral Density vagy ND szűrőt a fénysugarak áteresztésének csökkentéséhez használják. Az ND szűrőket leginkább a vízzel együtt alkalmazzák. A mozgás elmosásával a fotók sokkal nyugodtabb és légiesebb jelleget kapnak.

Star filter

A csillagfilter lehetővé teszi a csillaghatás elérését minden olyan helyen, ahol fényforrás van. Az Apexel filtert különösen esti és éjszakai fotózáshoz használhatod.


Apexel
Apexel

Az Apexel lencsék
legfőbb jellemzői

  • Az Apexel lencsék professzionális mozgófényképészeti üvegből készülnek
  • Minimalizálja a tükröződést
  • A készlet teleobjektívet, széles látószögű lencsét, CPL polarizáló lencsét, halszemoptikát, ND32 filtert és csillagfiltert tartalmaz
  • A mellékelt klipsz segítségével rögzítheted a lencséket a mobiltelefonhoz
  • A biztonságos tároláshoz elérhető a hordtáska

Kód:  APEXa3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  APL-DG6V2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05