Oldal frissítése

Apexel 5 az 1-ben HD/4K professzionális objektívkészlet okostelefonhoz

2,0 1 értékelés
19 590 Ft

Apexel 5 az 1-ben HD/4K professzionális objektívkészlet okostelefonhoz

Professzionális lencsék

telefonokhoz

Az Apexel objektívek professzionális mozgófényképészeti üvegből és fémből készülnek, így minimalizálják az üveg tükröződését. Ez a készlet tartalmaz egy 10× makró lencsét, 170°-os super wide-angle lencsét, 2x teleobjektívet, egy 110°-os wide-angle lencsét és 195°-os halszemoptikát. A mellékelt klipsz segítségével könnyedén rögzítheted a lencséket a mobiltelefonodhoz a professzionális fotók készítéséhez. A szállításhoz elérhető a praktikus táska.

Apexel

ZOOM

2× / 10 ×

LÁTÓSZÖG

110° / 170° / 195°

OBJEKTÍVEK SZÁMA

Apexel


Apexel

2x nagyítás

A 2-szeres nagyítású Apexel mobiltelefon lencse elsősorban a nagyításhoz alkalmas a hétköznapi fotókon a még nagyobb részletesség eléréséhez. Használata kétszeresére növeli a mobiltelefon optikai fókusztávolságát.

10-szeres nagyítás

A közelebbi megtekintéshez használd a 10-szeres nagyítású Apexel lencsét. Szabad szemmel láthatatlan pillanatokat örökíthetsz meg vele. Alkalmas apró dolgok, virágok és rovarok részletes fotózásához. Fotózd a textúra azon részleteit, amelyeket egyébként nem látnál.

Apexel
Apexel

Széles látószögű lencse

A széles látószögű felvételek készítését biztosítja a csomagban található két Apexel széles látószögű lencse. Az egyik objektív 110°-os, a másik szuper széles látószögű pedig 170°. Mostantól minden apró dolgot lencsevégre kaphatsz a fotókon, anélkül, hogy nagyobb távolságból kellene fényképezned.

Halszemhatás

Az Apexel 195°-os széles látószögű lencséjével egy teljesen újfajta látószögben készítheted el a fotókat. Ez a fényképezési stílus ideális a Föld görbületét kihangsúlyozó tájképek készítéséhez.

Apexel
Apexel

Az Apexel lencsék
legfőbb jellemzői

  • Az Apexel lencsék professzionális mozgófényképészeti üvegből készülnek
  • Minimalizálja a tükröződést
  • A készlet két zoom lencsét, két széles látószögű lencsét és halszemoptikát tartalmaz
  • A mellékelt klipsz segítségével rögzítheted a lencséket a mobiltelefonhoz
  • A biztonságos tároláshoz elérhető a hordtáska

Kód:  APEXa6
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  APL-HB5

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20