Oldal frissítése

Apexel 10 az 1-ben objektívkészlet okostelefonokhoz, mobiltelefonokhoz

3,0 4 értékelés
8 190 Ft

Apexel 10 az 1-ben objektívkészlet okostelefonokhoz, mobiltelefonokhoz

Professzionális objektívek

telefonhoz

Az Apexel objektívek professzionális mozgófényképészeti üvegből és fémből készülnek, így minimalizálják az üveg tükröződését. Ez a készlet tartalmaz egy 0,63× Wide lencsét, 15x makró lencsét, 198°-os halszemoptikát, 2x teleobjektívet, polarizáló lencsét és 5 filtert a képek módosításához (flow, radial, 3-as és 6-os kaleidoszkóp, star filter). A mellékelt klipsz segítségével könnyedén rögzítheted a lencséket a mobiltelefonodhoz a professzionális fotók készítéséhez. A szállításhoz elérhető a praktikus táska.

Apexel

ZOOM

2/15

LÁTÓSZÖG

198°

OBJEKTÍVEK SZÁMA

10×

Apexel


Apexel

Star filter

A csillagfilter lehetővé teszi a csillaghatás elérését minden olyan helyen, ahol fényforrás van. Az Apexel filtert különösen esti és éjszakai fotózáshoz használhatod.

CPL polarizáló lencse

Az Apexel polarizáló szűrő kiküszöböli a nemkívánatos fényvisszaverődéseket, megszünteti a visszaverődő fényt, gyönyörűen ábrázolja a jelenetet, sötétíti a kék eget, tisztábbá teszi a színeket és megszünteti a ködöt. Kontrasztos, színes és gazdag fotókat eredményez.

Apexel
Apexel

3-as és 6-os kaleidoszkóp

Az Apexel készlet tartalmaz egy kaleidoszkóp filtert is, amely remek eszköz a fotók finomításához. Valósághű kaleidoszkóp hatású képet hoz létre 3 vagy 6 képből a kiválasztott filter szerint.

Radial filter

Az Apexel sugárszűrő a speciális effektek létrehozását szolgálja. Hihetetlen vizuális hatást nyújt a fotókon.

Apexel
Apexel

Flow filter 

A valóban kreatív fotósokat érdekelheti a flow filter. Vegyél alapul bármilyen mozdulatlan tárgyat és alakítsd mozgó objektummá. Dinamikát kölcsönöz a fotóknak, mintha a tárgyak valóban mozognának.

Professzionális Apexel lencsék

A széles látószögű felvételek készítéséhez a készlet tartalmazza a 0,63× Apexel wide-angle lencsét, amely a fotók minden egyes részletét rögzíti. Az Apexel mobiltelefonokhoz alkalmas lencsét használhatod 2-szeres és 15-szörös nagyításhoz főleg a miniatűr objektumokra történő zoomoláshoz. Az Apexel 198°-os látószögű lencséjével egy teljesen újfajta látószögben készítheted el a fotókat. Ez a fényképezési stílus ideális a Föld görbületét kihangsúlyozó tájképek készítéséhez.

Apexel
Apexel

Az Apexel lencsék
legfőbb jellemzői

  • Az Apexel lencsék professzionális mozgófényképészeti üvegből készülnek
  • Minimalizálja a tükröződést
  • A készlet teleobjektívet, széles látószögű lencsét, halszemoptikát és 5 filtert tartalmaz
  • A mellékelt klipsz segítségével rögzítheted a lencséket a mobiltelefonhoz
  • A biztonságos tároláshoz elérhető a hordtáska

Kód:  APEXa5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  APL-DG10

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20