Oldal frissítése

Apei Slim üveg Nokia 830-hoz

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Apei Slim üveg Nokia 830-hoz

Védje a telefon képernyőjét a váratlan behatások vagy véletlen karcolások kockázata ellen. Az APEI Slim kerek üveg védőfólia egy speciálisan feldolgozott átlátszó üvegből készült, amely ellenáll bármilyen esetleges külső sérülésnek. Az üveg 9H keménységű, ami azt jelenti, hogy háromszor erősebb, mint a hagyományos védőfólia. Az edzett üveg keménységének köszönhetően a készülékét még az olyan éles tárgyak sem veszélyeztetik, mint például a kés, a kulcsok szélei, a zsebtükrök, a körömreszelő és mások. A forradalmi védelem hatékonyan megakadályozza a csúnya ujjlenyomatok kialkulását is. Ennek köszönhetően nyugodtan hordhatja a zsebében vagy táskájában a készüléket, mindig vadonat újnak fog kinézni!

Legfontosabb jellemzői

  • Átláthatóság és észrevehetetlen tapintású kiegészítő
  • Állandó védelem a karcolások és ütések ellen
  • Egyszerű felhelyezés, buborékok nélkül
  • Nem csökkenti a kijelző színét, kontrasztját és a fényerőt
  • Megakadályozza a csúnya ujjlenyomatok kialakulását

Láthatatlan védelem

A biztonsági üveg teljesen átlátszó, és jelenléte alig felismerhető. Ráadásul rendkívül vékony, mindössze 0,3 mm-es. A lekerekített széleknek köszönhetően nem áll fenn annak a veszélye, hogy az üveg véletlenül beleakad a nadrágjába, miközben kihúzza a telefonját a zsebéből. A vékony szilikon tökéletesen tapad a kijelzőre, így észre sem veszi majd. Továbbá, nem keletkeznek buborékok a fólia és a kijelző felülete közt a felhelyezés során, mint a fóliák nagy többségénél.  A fólia felhelyezése gyors, kényelmes, és bárkinek sikerül.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Nokia
Telefon modell 830

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  AP519f
Termékszám:  12156

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20