Oldal frissítése

Apei Slim Round Glass Protector iPhone 6 Plus White Full

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Apei Slim Round Glass Protector iPhone 6 Plus White Full

A keménység, amit keres

Az Apei Slim Round Glass Protector speciálisan megmunkált átlátszó üvegből készült, amely ellenáll a karcolódásnak és az egyéb károsodásoknak. 9H keménységű, ami azt jelenti, hogy háromszor erősebb, mint a hagyományos fólia. Ez a kiváló kiegészítő kifejezetten az iPhone 6 Plus White telefonhoz készült.

Nem kell félnie a károsodástól

Még az éles tárgyak, mint például a kések vagy a kulcsok sem hagynak rajta nyomot. Sőt mi több, a felhasznált speciális technológiának köszönhetően nem maradnak meg rajta az ujjlenyomatok.

Szinte észre sem veszi

Ez az üveg teljesen átlátszó, nem tartalmaz szűrőket, így nem befolyásolja a láthatóságot sem. Meglepően vékony - mindössze 0,3 mm-rel magasítja meg a képernyőt. A lekerekített éleknek köszönhetően nem kell félnie, hogy a zsebből való kihúzáskor a nadrágba beakadva letépné a kijelzőről. Az üveg egy vékony szilikon réteg segítségével tapad a kijelzőre úgy, hogy szinte észre sem veszi. Ragasztáskor az üveg és a kijelző között nem képződnek légbuborékok, amelyek a szokványos fóliák esetében.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple
Telefon modell iPhone 6 Plus

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  AP524
Termékszám:  12134

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20