Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

APC Back-UPS BX 950VA (FR)

4,6 16 értékelés
60 890 Ft

APC Back-UPS BX 950VA (FR)


APC Back-UPS BX 950 (FR) szünetmentes tápegység

Megfizethető árú akkumulátoros szünetmentes tápegységet keresel elektronikád számára? Az APC Back-UPS BX 950 (FR) biztosítja a hirtelen áramkimaradások áthidalásához szükséges energiát, miközben túlfeszültség-védelmet is nyújt. 300 W-os átlagos terhelés mellett a készülék 6,5 percig képes üzemelni.

Négy FR aljzat áll rendelkezésre

Az APC Back-UPS BX 950 ideális munkakörnyezete például egy PC vagy TV mellett van. A szabványos FR aljzatoknak köszönhetően például WiFi router, NAS szerver vagy nyomtató csatlakoztatható.

Az APC Back-UPS BX 950 (FR) szünetmentes tápegység számos funkciót kínál

Az APC Back-UPS BX 950 (FR) a továbbfejlesztett automatikus feszültségszabályozással jelentősen meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát és maximalizálja az üzemidőt azáltal, hogy az alacsony feszültségi állapotokat az akkumulátor lemerülése nélkül korrigálja. Természetesen az UPS egység állapotában és a tápellátási paraméterekben bekövetkező változásokesetén akusztikus figyelmeztetés is megjelenik.

Az APC Back-UPS BX 950 (FR) szünetmentes tápegység  legfontosabb jellemzői

  • Max. szabályozható teljesítmény 520 W, 4× FR aljzat
  • A LED kijelzők biztosítják a feszültségállapot könnyű leolvasását
  • A szünetmentes tápegységet függőlegesen vagy vízszintesen elhelyezheted egy asztalon, és szükség esetén a falra is felszerelheted.
  • Fokozott automatikus feszültségszabályozás - növeli a kisfeszültséget vagy csökkenti a nagyfeszültséget az érintett berendezésnek megfelelő szintre.
  • Az APC Back-UPS BX 950 (FR) lehetővé teszi a hidegindítást azáltal, hogy ideiglenes akkumulátorteljesítményt biztosít, amikor a hálózati áramellátás nem áll rendelkezésre.
  • Az akkumulátor meghibásodására figyelmeztető jelzés
  • Akár 6,5 percig biztosít energiát 300 wattos átlagos terhelés mellett.
  • Akusztikus riasztások értesítenek arról, ha az UPS egység állapota és az áramellátás paraméterei megváltoznak.

Az APC Back-UPS szünetmentes tápegység megvédi berendezéseidet a túlfeszültségtől

A Back-UPS termékek tápellátás-védelmet nyújtanak vezeték nélküli hálózatok, számítógépek, játékkonzolok és más otthoni és irodai elektronikus eszközök számára. Az APC Back-UPS BX 950 (FR) szünetmentes tápegység működést biztosít áramkimaradások és veszélyes feszültségingadozások esetén, valamint védelmet nyújt a káros túlfeszültségek ellen. Az APC Back-UPS BX2200VA (FR) elhelyezhető toronyba, a padlóra vagy az asztalra helyezve,illetve falra szerelve. Az alapfunkciók széles választékával ideális választás az adatvédelem és a szünetmentes áramellátás terén.


Paraméterek

Teljesítmény

Valódi teljesítmény 520 W
Látszólagos teljesítmény VA-ban 950

Hatékonyság

Tápellátás típusa Line interactive

Biztonsági másolat ideje

Biztonsági mentési idő 100%-os terhelés mellett 1 perc
Biztonsági mentési idő 50%-os terhelésnél 6,5 perc

Kimenet típusa

FR 4
További felület és védelem RJ-45 Adathálózati védelem, Hálózati kábel védelme, USB

Tulajdonságok

UPS típusa Hagyományos

Méret

Szélesség 120 mm
Magasság 160 mm
Mélység 355 mm

Tömeg

Tömeg 6,1 kg
Kód:  nAPC_zz015
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BX950MI-FR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05