Oldal frissítése

ANTARES HOLA kék

Kiegészítők a termékhez

ANTARES HOLA kék

Az ANTARES HOLA ergonomikus puff  az egészségesebb, úgynevezett. aktív ülést támogatja, amely a kiegyensúlyozó mozgásoknak köszönhetően hatékonyan csökkenti a feszültséget és a hátfájást. Az ülés során, az egyedi szerkezet, pozitívan befolyásolja a belső izmok erősödését és megakadályozza a tejsavak kimerülését az izmokból,csökkentve az izom-csontrendszeri rendellenességek kockázatát. A gázdugattyúval könnyen beállíthatod a kisszék magasságát 56-81 cm tartományban, és így pontosan illesztheted a testalkatodhoz. A kényelmes ülést egy 37,5 cm átmérőjű, PU habból készült ülés teszi lehetővé, amely rugalmas borítóval van ellátva.

A kék ANTARES HOLA főbb jellemzői

  • Puff modern dizájnnal
  • Az egyensúlyozás, mozgás elősegíti az aktív ülést
  • Hatékonyan csökkenti a feszültséget és a hátfájást
  • Könnyű beállítása a magasságnak gázdugattyúval
  • Ülés PU habból készül a kényelmes üléshez
  • ANTARES HOLA fordulás lehetőségével
  • Alkalmas irodába és gyerekszobákba is
  • Színe: fekete és kék

Az egészséges ülés érdekében

Az ANTARES puff nemcsak nagyon kényelmes és egészséges ülést biztosít, hanem foroghatsz is vele. Az aktív ülés pozitívan befolyásolja azoknak a felnőtteknek és gyermekeknek az egészségét és jólétét, akik sok időt töltenek az irodában vagy otthon a számítógépnél.Az ANTARES HOLA egy igazán okos és egyszerű megoldást kínál a kiegyensúlyozott mozgás formájában, amely könnyebbít a hátad feszültségén. Alkalmas kelléke minden modern iroda és gyermekszoba számára. 

Terhelhetősége:
120 kg

Az ülés átmérője:
37,5 cm

Kód:  ARS00a5
Termékszám:  Z90010102
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20