Oldal frissítése

ANTARES 1800 Syn Lei fekete

3,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ANTARES 1800 Syn Lei fekete

Akár több órát is eltöltesz egyhuzamban az irodaszékben ülve naponta? Ez esetben a megfelelő, egészséges ülést biztosító irodaszék kiválasztása pontosan ugyanolyan fontos  számodra, mint az, hogy kényelmes matracot válassz az egészséges alváshoz. Azt ANTARES 1800 Syn Lei szék, amely a jóhírű ANTARES vállalat remeke, felkészülten várja, hogy megfeleljen még a legmagasabb elvárásoknak is. Ez a rendkívül ergonomikus szék, amelyet extramagas háttámlával láttak el, nem csak kiváló támasztást biztosít gerincednek, hanem - emellett - tökéletesen kényelmes ülést is biztosít egész napra, anélkül, hogy megfájdulna a hátad. A fejlett, öt ponton rögzíthető dőlésű hintamechanikának köszönhetően az ülőlap hátradöntéskor automatikusan szintén felemelkedik. Emellett beállíthatod a neked megfelelő ülésmélységet, háttámla-magasságot, pontosan úgy, hogy a székben való ülés kissé se legyen kényelmetlen. Természetes, hogy az ANTARES 1800-at puha, jó formájú, a medencét támasztó ülőlappal gyártják, valamint az is, hogy az ülőlap magassága gázteleszkóp segítségével állítható. A széles 3D karfákat könnyedén állíthatod be - magasság és szélesség szempontjából is - úgy, hogy karjaid is tökéletes kényelemben nyugodhassanak, kiélvezhesd az ANTARES szék által nyújtott kényelmet.

Az szék  ANTARES 1800 Syn Lei fekete legfontosabb tulajdonságai

  • Ergonomikus ANTARES 1800 Syn Lei irodaszék, nagyobb igényű felhasználók számára is
  • A szék egész napos ülésre is alkalmas
  • Extramagas háttámla fejtámlával
  • Tartós, hideghabos anyag, amely hosszú élettartamot biztosít
  • 5 pontban rögzíthető szinkronmechanika, amelynél az ellensúly mértéke is állítható
  • Az ülőlap előre is megdönthető - ez jobb vérkeringést biztosít a lábakban
  • A széles karfák magassága és szélessége is állítható
  • Gázteleszkóp segíti a szék magasságának állítását
  • Stabil szerkezet fényes alumíniumból
  • Gumírozott görgők, amelyek minden felülettel kíméletesen bánnak
  • Az ANTARES 1800 terhelhetősége 160 kg

Tartós és elegáns szék

Az ANTARES 1800 Syn Lei széket állandó használatra tervezték. A használt modern és tartós alapanyagoknak és az erős, kompromisszummentes szerkezetnek köszönhetően a szék az intenzív és hosszú időn keresztül tartó használattal is megbirkózik majd. Az ülőlap és a háttámla kitöltéséhez magas minőségű hideghabot használtak, amelyet egyébként az autóiparban vetnek be gyakran - ennek köszönhető, hogy a szék tényleg hosszú ideig lesz használható, anélkül, hogy látszódnának rajta az elhasználódás nyomai. Az időtálló, fekete kialakítás, a visszafogott varrás egy kis eleganciát kölcsönöz még ráadásként a széknek. Ennek köszönhetően nem csak praktikus eszköz lesz majd, amelyben egészségesen üldögélhetünk, hanem bármelyik iroda vagy otthoni iroda ékévé is válhat. Annak köszönhetően, hogy az ANTARES 1800 szék remekül személyre szabható, bárki használhatja, akinek magassága 130-190 cm közé esik, és tömege 160 kg alatt van.


Paraméterek

Konstrukció

Mechanika Szinkron
Konstrukció Forgó
Beállítási lehetőségek Háttámla dőlésszöge
Ülőke Lapos
Támlák Deréktámasszal, Fejtámlával, Kartámasszal

Kerekek

Görgők Görgős
Kerekek anyaga Gumírozott
Felület kerekek szerint Univerzális

Anyag

Konstrukció anyaga Fém
Bevonat anyaga Textil
Ülőke töltőanyaga Hideg hab (HR hab)

Terhelés

Maximális terhelhetőség 160 kg

Szín

Szín Fekete

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége 68 cm
Minimális ülésmagasság 44 cm
Maximális ülésmagasság 53 cm
Háttámla max. magassága 87 cm
Kód:  ARS062a
Termékszám:  V18034557
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15