Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

JUMPER MEDICAL AngelSounds JPD-200S - prenatális interception

3,5 8 értékelés
23 290 Ft

JUMPER MEDICAL AngelSounds JPD-200S - prenatális interception

Az AngelSounds JPD 200S egyedülálló lehetőséget kínál a várandós anyukáknak, hogy otthonuk kényelmében bármikor ellenőrizhessék még meg nem született gyermekük szívhangját. A kismamákat biztonságérzettel tölti, hogy kisbabájuk szívével minden rendben van, és nem kell kizárólag a rendszeres orvosi ellenőrzésekre és látogatásokra hagyatkozniuk. Mindez nagyon jótékony hatással van a lelki egyensúlyra. Az eszközt rendkívül érzékeny ultrahangos érzékelővel látták el, amely a terhesség 16. hetétől képes érzékelni és rögzíteni a szívhangokat. A készülék beépített hangszóróin vagy egy csatlakoztatott fejhallgató segítségével közvetíti a hangot. Az AngelSounds JPD 200S kézi ultrahang mobil alkalmazással is csatlakoztatható, aminek köszönhetően a kisbaba szívveréséről számítógépébe is készíthet felvételeket, csodálatos emlékeket gyűjtve össze a várakozás értékes és izgalommal teli pillanataiból.

Az AngelSounds JPD 200S magzati szívhang figyelő fő sajátosságai

  • Lehetővé teszi a magzat szívhangjának hallgatását
  • Rendkívül érzékeny ultrahangos érzékelő
  • Szívhang figyelése a terhesség 12. hetétől
  • Beépített hangszóró és fejhallgató
  • Számítógéphez csatlakoztatva felvételeket készíthet a szívverésről
  • Modern design és kompakt méret
  • Egyszerű vezérlés

A magzat egyszerű figyelése a terhesség ideje alatt

Az AngelSounds JPD 200 S magzati szívhang hallgató azonnal megragadja a figyelmet rózsaszín-fehér design-jával és kompakt méretével, melynek köszönhetően a készülék hordozható, így mindig Önnél lehet, s bárhol, bármikor használhatja. A szívhang figyelő vezérlése rendkívül egyszerű, elegendő csupán csatlakoztatni az elemet, bekapcsolni a készüléket, és ráhelyezni a hasra. A csomag fülhallgatót és elemet is tartalmaz. Tegye kellemessé a terhesség időszakát, és legyen része számtalan örömteli pillanatban már nagyon várt kisbabája szívdobogásának hallgatása során!


Műszaki adatok:

Ultrahang frekvenciája:
3,0 MHz
Elem:
9 V
Méret:
157 × 124 × 57 mm

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Terhesség alatti babafigyelő
Kód:  BABY5906
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6951740522526

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15