Oldal frissítése

Anélkül Aircharge töltő USB Plug Fekete

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Anélkül Aircharge töltő USB Plug Fekete

Ez a Qi tanúsítva?nyú hordozható Aircharge töltő, egy ideális eszköz a mobiltelefon vezeték nélküli feltöltéséhez utazás közben. 

A fekete alumínium szerkezet garanciát vállal nemcsak a nagyszerű design, hanem a hordozhatóság és tartósság tekintetében is. Az okostelefon töltése soha nem lehetne egyszerűbb! Ez a csomag nem tartalmaz USB-csatlakozót.

Az Aircharge Travel Charger Without USB Plug  főbb jellemzői

  • Pillanatok alatt feltöltött mobiltelefon
  • Nincs szükség kábelre a telefon/ pad csatlakozásához 
  • Elegáns fekete design
  • Könnyű telepíteni és használni 
  • Gyönyörű desing

Futurisztikus töltést az Aircharge töltővel

 

Mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakoztassa a fekete Aircharge Travel Charger USB Plug csatlakozóját a 2 méteres kábellel a konektorba, helyezze az asztalra, majd töltse fel. Az említett Qi telefonoknak köszönhetően nincs szükség más adapterre, csak helyezze a telefont az alátétre, és máris töltődik! Ezt a funkciót szinte minden új mobiltelefon kínálja, így teljes mértékben kompatibilisek a fekete újratölthető Aircharge padokkal.

 

 
Kód:  AIRchar004
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15