Oldal frissítése

Amulet Team 20 Superlite blue (2017)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Amulet Team 20 Superlite blue (2017)

Kerék átmérője:

20"

Váz:

alumínium

Villa:

Suntour M3020

Fékek:

V-fék

Váltókar:

Shimano Tourney

Váltók:

-

Hajtókar / átalakítók:

Prowheel 42/32 / 22T

Fogaskoszorú: Shimano 14/28

Gumiabroncsok:

DSI

Kerékpár tömege:

9,9 kg

Szeretnéd az óvodás vagy kisiskolát gyermekedet boldoggá tenni egy új kerékpárral? Ebbe a kerékpárba minden gyermek első látásra beleszeret. A fényes kék design sárga részekkel még sportosabbá teszi a kerékpár megjelenését, aminek örülni fognak a fiatal versenyzők. Ezen kívül nagyon könnyű is, így a gyermek könnyen fogja kezelni minden terepen. Az ő kényelmük és biztonságuk volt a legfontosabb az összes részlet megtervezésénél.

Legfontosabb jellemzők

  • Kényelmes tekerés a könnyű kerékpárnak köszönhetően
  • Könnyű hozzáférés a hajlított váznak köszönhetően
  • Állítható fékkar: a gyermekek rövid ujjához igazítható
  • 6 sebesség
  • Fogantyús nyereg, az első lépések megtanulásához

Nagy fiúknak és lányoknak

Ezen a kerékpáron a gyermeked úgy fog tekerni, mint egy felnőtt. Nem kontrafékes, és nem egysebességes, mint egy gyermekbringa, így a tekerés sem lesz neki megerőltető. Az alapfelszereltség része a kormányra szerelt két fékkar, ezen kívül a jobb oldalon megtalálható a váltókar is. A váltás egyszerű, így a gyermek gyorsan meg fogja tanulni, önmaga legnagyobb örömére. A kerékpár összképe rendkívül időtálló, így sokáig mosolyra fogja fakasztani a gyereket, és ahogy felnő, átadhatja más családtagoknak is.

Első a biztonság

Ha a gyermeked csak most tanul biciklizni, akkor egy kényelmes tanulásnak néz elébe. Bár a bringa a méretéhez képest nagyon könnyű, könnyen irányítható is, hiszen egy speciális fogantyú került elhelyezésre a nyereg alá. Míg a gyerek tekerni tanul, sokat kell futni utána és tartani őt, de ezzel az eszközzel biztos lehetsz benne, hogy tökéletesen meg tudod védeni a balesetektől.

váz speciális felsőcsöve megvédi a kis bringást a hirtelen fékezésektől és a pedálról való lecsúszástól. Ezen kívül megakadályozza a fel- és leszálláskor lehetésges karambolokat. A duplán borított lánc szintén védi a gyereket a nemkívánt balesetlektől. Ezek a jellemzők igen boldoggá tehetik a szülőt, de van egy különleges tárgy, ami a gyermek tekintetét is rögtön magával ragadja - a csengő. Ez a kis felszerelés teszi a biciklit a gyermek tökéletes társává.

További információk:

  • a váz alkalmas tárcsafék és első váltó felszerelésére
  • A váltópapucs eltávolítható
  • A biztonsági jellemzők megfelelnek az EN 14764 szabványnak.
Kód:  SPT12136m
Termékszám:  8594175011562
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10