Oldal frissítése

Amulet Sunny LADY

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Amulet Sunny LADY

Keres minőségi gyermek kerékpár kis parádnice? Biztos lehet benne, hogy ez a motor szerelmes első látásra. Bíločerveným A keskeny kialakítású, narancs virág és kitölti kerekek ébrenlét a gyermek képzeletét, hirtelen egy hercegnő az összes fiatal kerékpárosok. Ön képes lesz arra, hogy élvezze nagyobb biztonságot a láncvédő és szilárd acélváz. 

legfontosabb jellemzői

  • A jó tervezés és acél váz és villa
  • Hátsó fék típusú torpedó
  • Teljes láncvédő a nagyobb biztonság érdekében
  • sárvédők

Apránként és kerékpárral

Hogy megkönnyítse a gyermekek motoros készségek, a hátsó fék megoldott protišlapovou fék. Az első fék a kormányon található, mert a gyerekek megtanulják, hogy érzékenyen ellenőrizzék a kerék és karokat a kormányon és természetesen felkészülés a következő lépéseket lovaglás. Ahogy a gyermek nő ki a kerék, a kerék áthaladhat a család többi tagja már meg, hogy időtlen és csak azért neokouká. 

első a biztonság

Hogy a gyermekek könnyen felmászott, és lement a keret geometria speciálisan ívelt. Ez megőrzi nemcsak erőt, hanem elsősorban alkalmazkodni a legkisebb motoros fluktuációk. Hogy ne hagyja a gyerekek ujjai majd védve szükségtelen sérülések teljes lefedettség a lánc és a sárvédők. Ezen intézkedések célja annak biztosítása, hogy az út vált különösen szórakoztató, kezdődött és végződött egy nagy mosoly. 

Kód:  SPT12132
Termékszám:  8594175012323
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10