Oldal frissítése

Amulet E-Team Air 24 (2017)

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Amulet E-Team Air 24 (2017)

Szeretné, hogy a gyermek a kerékpártúrák, de még nem érte el a szükséges teljesítményt? Megvan a megoldás az Ön számára! Ez a gyermek pedelec E-Team Air 24. A gyártó az amulett a márka, amely a cseh piacon már jelentős 24 év. Ez a hagyomány ígér a minőség és a garancia arra, hogy tényleg tudod, mit vásárol. Kerék is hajtja központi motor elegendő energia 250 W. Segíti akár sebesség 15 km / h. A váz, hogy a kerék kissé uralja miközben egyszerű és különösen biztonságos fel- és leszálló a kereket.

Legfontosabb jellemzők

  • Hagyományos cseh minőség
  • Többfunkciós LCD kijelző távirányítóval
  • Különleges vázgeometriával
  • Úgy tervezték, hogy megfeleljen az igényeinek a gyermek 7-11
  • 8 fogaskerekek és a fékek V-Brake
  • Légrugó villa
  • Tartomány 50-130 km

geometria elektrokola

A váz alumíniumból készült, amelyen keresztül a kerék elér egy meglepően alacsony súly. De a legtöbb amulett nézi kitűnő vezetési tulajdonságok, amelyeket minden bizonnyal igen. Csődarab úgy tervezték, hogy nagyon tartós, és tartott is a jövőben a család többi tagja. Emellett adnak Coke időtlen pillantást, hogy biztos, hogy fellebbezni gyermek. Innovatív kialakítás felső cső újdonság az Amulet kerekek és biztonságot, miközben leszállt vagy kapok rá a kerékpárra. A kereten lehet szerelni egy tárcsafék és egy első váltó.

 

Paraméterek

Kerékpár típusa

Specializáció Utazó

Rendeltetés

Rendeltetése Gyerek

Szín

Szín Kék, Türkiz
Kód:  SPTAm01
Termékszám:  8594175012408
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20