Oldal frissítése

Amulet city 20 kerékpár

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Amulet city 20 kerékpár

Kerék átmérője:

20"

keret:

acél

villa:

acél

fékek:

V-fék

váltókar:

-

kapcsolók:

-

Fogantyúk / átalakítók:

-

kazetta:

-

Gumiabroncsok:

Rubena

 Súlya:

xx kg

Stílusos és praktikus városi kerékpár, férfiak és nők számára egyaránt. Megkönnyíti a városi közlekedést, akár a munkáról, vagy bármilyen más programról van szó. A klasszikus, összecsukható kerékpár tökéletes választás a legigényesebb vásárlók számára is. Stabil acélszerkezete, széles kormányrúdja és vázának speciális kialakítása garantálja Önnek a kerekek könnyed, egyszerű kormányzását, és a biztonságos közlekedést. Egyedi kerekeinek és szerkezetének köszönhetően rendkívül kénylemes, a fel-illetve leszállás egyszerűen, gyorsan megoldható, valamint kis méretének köszönhetően nem foglal sok helyet.
Lefedett lánca és sárvédői védelmet nyújtanak a szennyeződések, az esetleg felfröccsenő sárfoltok ellen, így akár zord időjári körülmények között is használhatja. Elemmel működő lámpái sötétedés után biztosítják a láthatóságot és a balesetmentes közlekedést. Bevásárláskor, illetve sok csomag esetén különösen hasznos lehet a kerékpár hátsó, erős és stabil csomagtartója. stílusos kerékpár segítségével könnyedén és kényelmesen közlekedhet a városban, megspórolva a tömegközlekedéssel és autóval járó feszültségeket. 
Műszaki adatok:
Váza:
Mérete: 20 ", acél, összecsukható
Villa:
Acél
Kormánya:
Hajlított
Első fék:
V-fék
Hátsó fék:
Torpedo
Pedálok:
Műanyag
Felni:
Ötvözet
Nyeregcső:
Acél
Gumiabroncsok:
Rubena
Fogantyú:
Ötvözet

 
Kód:  SPT1279
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05