Oldal frissítése

AMICA ZWM627IEC

4,5 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMICA ZWM627IEC

Az Amica mosogatógép nem csak az A++ energiahatékonysági osztályba való tartozásával, de rendkívül alacsony, mindössze 47 dB-es zajszintjével is dicsekedhet, amely egyáltalán nem fogja megzavarni a nyugalmadat. A készülék továbbfejlesztett kivitelezése, rendkívüli minősége és számos hasznos tulajdonsága bizonyára mindenkit elkápráztat.

Legfontosabb jellemzői

  • A ++ energiahatékonysági osztály
  • 7 mosogatási program
  • Intenzív mosás 60 ° C-on az erősen szennyezett edények számára
  • Alacsony fogyasztás az Eco programmal
  • 1-24 órás késleltetett indítási lehetőség
  • MaxiSpace3 - harmadik evőeszköztartó kosár
  • Elektronikus só- és öblítőszerhiány kijelzés
  • Túlfolyás elleni védelem

Tagadhatatlan professzionalizmus

A mosogatógép egyidejűleg 14 teríték tisztítására képes különösebb erőfeszítés nélkül, ezért kiválóan alkalmas a nagycsaládosok számára. Épp ezért a készüléket biztonsági gyerekzárral látták el. Az Amica mosogatógép 7 mosogatási programmal rendelkezik, köztük a Rövid programmal, amely ideális abban az esetben, amikor csak egy kosár telik meg a mosatlan edényekkel, így időt és pénzt takaríthatsz meg.

Az erősen szennyezett edények számára válaszd az Intenzív, 60 °C-os mosogatási hőmérsékletű programot. Ebben a programban a meleg vízzel való előmosást két meleg vizes öblítés követi. Az Intenzív 60 °C program kiválóan alkalmas például az odakozmált serpenyők számára, ahol a Normál program már elég.

De ez még nem minden! A továbbfejlesztett Aqua Spray rendszernek köszönhetően a maximumot hozhatod ki a mosogatógép nyújtotta programokból. A speciális kialakítású, önálló mosogatási fülkék középen és fent elhelyezett tisztítókarjai egymással ellentétes irányban mozognak, vízsugaruk nem találkozik össze, így együtt rendkívül hatékony tisztítási eredményt garantálnak.

Egyszerű működés és egyéb előnyök

Az egyszerű használatot a hagyományos gombok és az áttekinthető kijelző kombinációja biztosítja. A kényelem szempontjából minden bizonnyal értékelni fogod a meleg levegős szárítást, amely megelőzi a pára felhalmozódását, tökéletesen száraz és fényes, vízcseppmentes edényeket eredményez. Az Amica mosogatógép további nagyszerű előnyei közé tartozik az állítható magasságú felső kosár, valamint a különféleképpen való átalakíthatóság, amely elegendő helyet biztosít a nagyobb méretű edények számára.

 

Programok:
Automatikus
Intenzív
Normál
Eco
Üveg
90 perc
Rövid

 

Paraméterek

Szín

Szín Rozsdamentes acél

Mosogatógép típusa

Mosogatógép típusa Szabvány
Mosogatógép elhelyezése Szabadon álló

Mosogatógép funkciói

Mosogatás funkciók Késleltetett indítás, Vízérzékelő
Mosogatógép biztonsági funkciói Gyerekzár

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése Fiók
Tulajdonságok Kijelző, Levehető felső fedél , Állítható kosarak

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép szélessége 60 cm
Mosogatógép mélysége 60 cm

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza 1,5 m
Leeresztő cső hossza 1,7 m (1,7 m)
Kód:  AMIDW29
Termékszám:  MV627AEGX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20