Oldal frissítése

Amica OTS 645 I

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Amica OTS 645 I

Ne felejtsük el, hogy felkészítse a konyhába egy praktikus, hatékony és megbízható készülék, ami nagy segítség a megfelelő szellőzés érdekében. Ha sütés, főzés és sütés gyakran elkerülik a kellemetlen füst árad gyorsan az egész háztartás. Teleszkópos motorháztető a vezető gyártó Amica szívja a szagokat és a gőz származó élelmiszerek előállítása során, és így biztosítsa a konyha friss és kellemes közérzetet.

legfontosabb jellemzői

  • Minőségi halogén világítási funkció független az elszívófülke
  • Három különböző teljesítményszint
  • Az időzítő funkció automatikusan leáll
  • Kényelmes érzékelő vezérli egy elektronikus kijelző
  • Twin motor kialakítás a maximális teljesítmény
  • Vapor elnyeli a szagokat, és megszünteti a gombák
  • Akár 76% szűrési hatékonysága zsír
  • Modern nemesacél kivitel

Innovatív funkciók és kifinomult design

Szintén egyedülálló készülék hatékonyan megszünteti a penész kialakulását. Természetesen van még egy beépített világítással. Tűzhely Amica magas minőségű halogén lámpa. Ez ad egy tökéletes kilátás, miközben dolgozik a konyhai pulton. Váltása a világítás teljesen független a funkció a motorháztető. Az egyik előnye az, kényelmes érzékelő vezérlés elektronikus kijelző. Ez egyértelműen tájékoztatja a szellőztetés szint van beállítva, az időzítő. Azt is megtudhatja, időben, amikor a szűrőcsere. Első pillantásra szállítjuk időtálló rozsdamentes acél páraelszívó design, amelynek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a modern háztartási és eltávolításra kerül többek között készülékek. Hladký nerezový povrch se snadno čistí a udržuje.

hatékony kipufogó

Nagy készüléket kínál három különböző teljesítmény szinteket, amelyek könnyen szabályozható. Erőteljes kétmotoros rendszer biztosítja a maximális gőz akár 315 m3 óránként, ami szintén értékelni fogják a tágas konyha. Extractor kiemelkedik mellett 76% -os hatásfokkal szívás ki a zsírt. Díky praktickému časovači si můžete předem navolit dobu odvětrávání.Ennek az az előnye is, az alacsonyabb zajszint, 65 dB maximális teljesítmény.

További jellemzők:
méretek:174 × 600 × 430 mm, hogy 310

Kód:  AMIOP9
Termékszám:  OTS645I
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15