Oldal frissítése

Amica IN OKC 600 MS

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Amica IN OKC 600 MS

Elegáns és erős szagelszívó, hogy igényesen és különösen praktikus kiegészítik a konyhában. Amica IN OKC 600 MS nagyszerű egyensúlyt a teljesítmény és az energiamegtakarítás. Miközben szívta akár 700 köbméter par fogyaszt csak 60,8 kWh évente. Hála a teljesítmény egy tiszteletre méltó és tökéletesen alkalmas arra, közepes méretű konyha. Biztosítani kell a megfelelő extrakciós hatékonysága négy választható kimeneti szint. Információ a jelenlegi szinten a teljesítmény, és követhetjük LED kijelzőkkel.

legfontosabb jellemzői

  • Kémény kapucnival recirkulációs
  • 4 teljesítményszint
  • Praktikus LED-es világítás
  • karcsú kialakítás
  • érzékelő ellenőrzése
  • LCD mutatók
  • Alacsony működési zaj (60 dB)

Kompatibilitás kompromisszumok nélkül

Alapvetően ez egy kémény motorháztető szánt ragaszkodás a kipufogó kémény (füstcső átmérő 15 cm). Azonban, továbbá a klasszikus telepítés Amica IN OKC 600 ms is lehetővé teszi a recirkulációs funkciót. Ez jól jön, különösen a helyzet, ha a ház vagy lakás nem szerelve kipufogógáz-rendszer. A recirkulációs beszívott levegő van vezetve át a szűrőn. Ezt követően a megtisztított vissza a szobába. Arról, hogy a motorháztető Amica IN OKC 600 MS jól illeszkedik az otthoni, így nem kell aggódnia, egyáltalán nem.

A hatékony és eredményes LED világítás

Emellett a fent említett előnyök érdemes megemlíteni azt is nagyon praktikus LED-es világítás. Ez a legfejlettebb rendszer a széles dióda világítás, amely nemcsak tökéletesen megvilágítja a munkaterületet, hanem növeli az általános létesítmény tervezése. A LED technológia maga is igen hatékony. Amellett, hogy hatékony háttérvilágítás ment egy célterületre, valamint a pénztárca.

További információk:

méretek:
Magasság 570-900 mm
Szélesség 600 mm
Mélység 455 mm

világítás:
1 x 6,4 W

Kód:  AMIOP21
Termékszám:  OKCIN600MS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10