Oldal frissítése

Amica IN 6144 IWSTK

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Amica IN 6144 IWSTK

Olyan minőséget és izgalmasan tervezett készülékeket keresel, amely egyszerűsítheti a mindennapi ételkészítést? Válasszon egy beépített indukciós főzőlapot a vezető Amica gyártótól. Az indukciós technológiával végzett főzés sokkal hatékonyabb és gyorsabb, mint bármilyen más technológia. További előnye a modern, vékony, keret nélküli kivitelezés. A sima felületű lemezek egyszerű tisztítást és karbantartást biztosítanak.

Főbb jellemzők:

  • Booster funkció azonnali teljesítményfokozó főzési zónákhoz
  • A Bridge funkció lehetővé teszi két főzési zónának egy nagy méretű zónává való összekapcsolását
  • A Stop & Go funkció lehetővé teszi, hogy rövid ideig otthagyd a főzőlapot
  • Az érzékelő vezérli a csúszkát a maximális komfortzónák beállításához
  • Kihúzott elülső él keret nélkül a főzőlap egyszerű karbantartásához
  • Időzítő a kényelmes használathoz
  • A teljes teljesítménye 7,4 kW
  • Ritka, fehér színű

Kényelem és főzés

Az intelligens készülék 4 tágas főzési zónát kínál, amelyek automatikusan felismeri a z edény jelenlétét és méretét. A Bridge Plus praktikus funkciójának köszönhetően két főzési zónából létrehozhatsz egyet, így nagyobb edények és serpenyők számára is ideális lesz. A főzőlapon érintős csúszkák kaptak helyet, amelyekkel egyszerűen beállítható a hőfok. A Booster rendelkezik olyan funkcióval is, amely aktiváláskor a fűtési teljesítményt maximálisra növeli. A gyerekzárnak köszönhetően a főzőzónák nem indulnak el véletlenül, így nem kell aggódnod a gyermekeid biztonságáért.

A készülék, amely tökéletesen illeszkedik

A tűzhely 99 perces időzítőt kínál, aminek köszönhetően könnyen beprogramozhatod a zónára vonatkozó főzési időt. Miután a beállított időzóna ki van kapcsolva, a riasztás megszólal. Ez a funkció percben is használható. Természetesen a főzőzónákban vannak maradékhő-jelzők, amelyek a lemez veszélyes hőmérsékletére figyelmeztetnek. Ha esetleg ott kell hagyni a működő főzőlapot, egyszerűen használd a Stop & Go funkciót, így a készülék egy pillanatig leáll, és amikor ismét visszatérsz, az összes zónát a mentett beállításokkal visszakapcsolhatod.

További jellemzők:

Funkció:

Híd - összekötve a két főzési zónát

Stop & Go – szünet

Melegen tartó funkció

Érzékelő teljesítményszabályozáshoz

Automatikus csatlakozólemezek

Az edény jelenlétének és méretének automatikus felismerése

Kivitelezés

Szegélyezett elülső él

Keret nélkül

Méretek:

55 × 576 × 518 mm

 
Kód:  AMIVD28
Termékszám:  IN6144IWSTK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05