Oldal frissítése

Amica DS 6400

Kiegészítők a termékhez

Amica DS 6400

Beépíthető kerámia főzőlap az Amica vezető gyártótól, amely innovatív funkciókkal, kifinomult technológiákkal és modern kialakítással rendelkezik. Elegáns design-ja fekete színű, és keret nélküli. A sima felület karbantartása nagyon egyszerű, a szennyeződések egyszerűen letörölhetőek, és a készülék máris teljesen újnak tűnik majd!

Legfontosabb jellemzői

  • Gyermekzár biztosítja a védelmet a véletlen bekapcsolás ellen
  • Automatikus teljesítménycsökkentés az étel kényelmes felmelegítése érdekében
  • A maradékhő mutatók tájékoztatnak az egyes zónák hőmérsékletéről
  • Érzékelő panel a kényelem és a könnyű kezelhetőség érdekében
  • Modern design, keret nélkül
  • Összteljesítménye: 6,5 kW

Kifinomult funkciók és kényelmes kezelés

Az egyedi hilight készülék 4 főző zónával rendelkezik, amelyek különböző teljesítménnyel bírnak, így edények széles skálája használható velük. A termék egy fő előnye a kényelmes érzékelős vezérlés, amelynek segítségével egy érintéssel beállíthatod a kívánt funkciókat, és a zóna megfelelő hőmérsékletét. Az automatikus teljesítménycsökkentésnek köszönhetően azonnal forralhatsz ételt, utána pedig fokozatosan melegítheted azt újra, vagy sütheted meg.

Kényelmes és biztonságos főzés

A biztonsági és védelmi funkciók szintén rendkívül fontos részét képezik a főzőlapnak. Gyermekek elől a terméket gyerekzár védi, amely megakadályozza a lap véletlen bekapcsolását. A készülék egyébként jelzi az egyes zónák maradékhőjét is. A lapon található érzékelő kialszik, amint az összes zóna lehűlt, és biztonságos a megérintésük.

További jellemzők:
Design:
Keret nélkül

Méretek:
48 × 576 × 518 mm

 
Kód:  AMIVD17
Termékszám:  DS6400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05