Oldal frissítése

AMERICAN CREW Classic Moisturizing Shave Cream 150 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMERICAN CREW Classic Moisturizing Shave Cream 150 ml

Az AMERICAN CREW Shaving Skincare Classic 150 ml-es hidratáló borotválkozó gél gondoskodik a férfiak érzékeny és száraz bőréről, megnyugtat és meggátolja a borotválkozás közbeni irritációt. Biztosítja a szükséges hidratációt, táplálja és megvédi a bőrt a kiszáradástól. A simább borotválkozás érdekében simábbá teszi a borotva- vagy a borotvapengék siklását a bőrön. A krémes gél formulája gyógyító hatású avokádóolajat, aloé kivonatot, nagymennyiségű antioxidánst és vitaminokat tartalmaz. A irritáció és száraz bőr nélküli, tökéletes borotválkozáshoz a tökéletes választás az egyedülálló AMERICAN CREW borotválkozó gél.

Hatóanyagok:

  • A gyógyító avokádó olaj maximális védelmet nyújt a bőrnek
  • Az aloé hidratálja és megnyugtatja a bőrt
  • Az antioxidánsok védőréteget képeznek, amely megvédi a bőrt a káros külső hatásoktól

Alkalmazás:
Öblítsd át az arcod meleg vízzel. Vigyél fel a nedves bőrre egy kevés krémet, oszlasd el egyenletesen az az ujjaiddal, majd borotválkozz meg a szokásos módon.
Bőr típus:
A termék száraz és érzékeny bőrhöz alkalmas.


Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Krém

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Kód:  KSMU0350
Termékszám:  669316434819

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15