Oldal frissítése

Amefa 6 db-os késkészlet

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Amefa 6 db-os késkészlet

Már régen szerettél volna igazán éles és kiváló minőségű késeket vásárolni? Akkor az Amefa késkészlet a lehető legjobb választás. Tetszetős kivitelezése, fából készült fogantyúi, amelyek három szegeccsel vannak rögzítve a pengékhez, egyből elnyerik majd a tetszésedet. A kések nyelei jól illeszkednek a kezedbe, és garantálják, hogy könnyen és kényelmes tudj velük dolgozni. Csak rajtad rajtad múlik hogy melyik művelethez mit használsz, ebben a készletben mindenre van megfelelő méret. Összesen hat kést tartalmaz a készlet, amelyeket például vágáshoz, szeleteléshez vagy hámozáshoz is használhatsz. A kiváló minőségű rozsdamentes acél pengék biztosítják a megfelelő szeletelést és vágást. Tartalmaz egy tároló dobozt is hogy egy helyen tárolhasd a késeidet. Alkalmazás után egyszerűen mosd le folyó víz alatt.

Az Amefa 6db-os késkészlet legfontosabb jellemzői

  • Az Amefa kézműves kései sokoldalúan használhatók
  • Különböző méretű rozsdamentes acél lapok a speciális főzési igényekhez
  • Az Amefa kézműves késkészlet tartalmaz vágó, szeletelő, hámozó és egyéb konyhai késeket
  • A fa nyél kényelmesen illeszkedik a kezedbe
  • Tartalmaz egy tároló dobozt a kések egy helyen történő tárolására
  • Folyóvíz alatt tisztítható

    Gyakorlati asszisztens a konyhában

    Az Amefa kézműves készlet tartalmaz egy szeletelő kést, amellyel könnyen vághatsz sonkát, szalámit vagy más felvágottakat. Nagyobb húsdarabokhoz vagy más nyersanyagokhoz és sültek szeleteléséhez is használhatod. A vágókés nagy segítség a zöldségek, gyümölcsök vagy gyógynövények feldarabolásában. Az Amefa kézműves késkészlet az egész család számára nagy segítséget nyújt az ízletes ételek elkészítéséhez.

    .


    Paraméterek

    Típus

    Mosogatógép Mosogatógépben nem mosható
    Kés típus Szakácskés, Vágókés, Szeletelő kés
    Nyél anyaga Fa

    Penge

    Penge anyaga Acél

    Mennyiség

    Darabszám a készletben 6 db
    Kód:  AMESP323
    Termékszám:  37266AK6

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB05