Oldal frissítése

AMD Sempron X2 2650

4,3 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMD Sempron X2 2650


A Kabini platform az alacsony energiaigényű, olcsó számítógépek és extra vékony laptopok egyik konkurense. Extra alacsony fogyasztással büszkélkedhet, mindazonáltal váratlanul jó teljesítményt nyújt. A Jaguar által, a 28nm-es technológiával gyártott hibrid magot a legjobb formatípusban használják a legújabb generációs játékkonzolokhoz, ami jelzi azt, hogy az igen keresett multimediális modellek közé tartozik.
Mindegyik mag képes tehát feldolgozni úgy a 32-bites mint a 64-bites utasításokat. A processzor alkalmas tehát a magas használati értékű rendszerekbe való applikációra is. Teljesítménye elegendő a rutinfeladatok elvégzésére, HD felbontású multimediális szórakozáshoz és alkalmankénti videójátékozáshoz.


A gazdaságos kétmagos

Az AMD Sempron X2 2650, 1450 MHz alapfrekvenciával büszkélkedhet. Működési helye az alaplapon található, amin AM1-es foglalat van.

AMD Sempron X2 2650

AMD Sempron X2 2650

Az integrált memóriavezérlő megszünteti a késleltetést a kommunikációs processzor és a külső memóriavezérlő között, ami a gyakorlatban nagyobb teljesítményt és magasabb adatátviteli kapacitást jelent. A DDR3-as, támogatott operációs memóriák órajele 1600 MHz.Ez a gyors DDR3 memoria támogatás azért előnyös, mert a Radeon HD 8000 integrált grafikus mag nem rendelkezik saját memóriával, így a hozzárendelt memóriát a rendszer memóriájából kapja.

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat AMD Sempron
Foglalat AMD AM1
Modellmegjelölés AMD Sempron 2650
Processzor kódnév Jaguar

Magok száma

Processzormagok száma 2 ×

Frekvencia

Processzor frekvencia 1,45 GHz (1,45 GHz)

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa AMD Radeon HD 8240
Frekvencia 400 MHz

További paraméterek

Jellemzők Virtualizáció, Csökkentett fogyasztás, Integrált GPU, Hűtővel
Gyártási technológia 28 nm
L2 cache 1 MB
Kód:  BD596a
Termékszám:  SD2650JAHMBOX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20