Oldal frissítése

AMD RYZEN 3 1200

4,7 50 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMD RYZEN 3 1200

Az AMD Ryzen 1200 egy modern processzor a 14nm gyártófolyamat minden előnyével együtt, amely nagy teljesítményű számítógépes rendszerek tulajdonosai részére van tervezve  alacsony árban. Ennek ellenére így is kiváló teljesítményt és a maximális megbízhatóságot nyújt, amelynek köszönhetően eleget tesz a felhasználó  napi szükségleteit illetően. Ez a modell négymagú és  négyszálú és lehetővé teszi több számítási feladat feldolgozását egyszerre. Értékelni fogja a gyors 10 MB kiegyenlítő memóriát vagy a nagyon könnyű átütemezést. A processzor az AM4 alaplaphoz van.

AMD RYZEN 3 1200  legfontosabb jellemzői 

  • Nagy teljesítményű ZEN architektúra 
  • 4  mag és 4 szál
  • Könnyű átütemezés
  • Wraith Stealth hűtés a csomag része
  • VR Ready

Megbízható ZEN építészet

A Zen mag úgy van kialakítva, hogy hatékonyan kihasználja a rendelkezésre álló  mikroépítészeti forrásokat az  optimális számítási teljesítményhez. Az előző építéssel összehasonlítva  háromszintű köztes memória rendszert és új  algoritmusokat kínál, amely lehetővé teszi  a nagyobb hatékonyságot a kiegyenlítő memóriákban. 
Az AMD SenseMI technológia egy sor hasznos eszközt fogalal magába és segít az  AMD Ryzen  3 processzornak. Így bízhatsz a hűtő csendes működésében, amely garantálja az érzékelők kifinomult hálózatát. Ez a hálózat magába foglalja a Neural Net Prediction rendszert, azaz a processzor felhasználói igényekhez való alkalmazkodását. Minden alkalmazás vagy számítási feladat esetében mindig kiválasztható az optimális teljesítmény.

Sajtolja ki a Ryzen 3 1200-ból a maximumot

Az AMD Ryzen 3 1200 processzor alapfrekvenciája 3,1 GHz. A Precision Boost és XFR- Extended Frequency Range technológiának köszönhetően képes automatikusan átütemezni akár 3,4 GHz-re. A processzor átütemezésekor szem előtt tartani, hogy hatékonyabb  hűtésre van szükség, pl víz, mint amelyet a processzorral kínált hűtő kínál. Ennek a processzornak az energiafogyasztása 65 W.

 

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat AMD Ryzen 3
Foglalat AMD AM4
Modellmegjelölés AMD Ryzen 3 1200
Mikroarchitektúra Zen
Processzor kódnév Summit Ridge
Hűtés típusa Wraith Stealth

Magok száma

Processzormagok száma 4 ×
Szálak száma 4 ×

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,1 GHz (3,1 GHz)
Max. frekvencia (OC) 3,4 GHz (3 400 MHz)

RAM támogatás

Támogatott memóriatípus DDR4
Max. csatornaszám 2 ×

Teljesítmény

CPU Passmark 6 761

További paraméterek

Jellemzők Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Hűtővel
Gyártási technológia 14 nm
L2 cache 2 MB
L3 cache 8 MB
Kód:  BD730e1
Termékszám:  YD1200BBAEBOX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10