Oldal frissítése

AMD A6-7400K Black Edition

4,8 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMD A6-7400K Black Edition


A legújabb AMB processzor Steamroller platformra épült. Az előző generációhoz, az AMD Richlandhez képest, az APU ebben a modellben jelentősen jobb grafikus teljesítményt nyújt. Ráadásul a fogyasztása is alacsonyabb és az órajele egyszerűen növelhető. Természetesen mindkét magja képes 32 és 64 bites utasításokat is kezelni. A processzor alkalmas nagyteljesítményű mainstream gépekhez. Teljesítménye alkalmassá teszi mindennapos használatra, de akár HD-minőségű multimédiás célokra vagy kisebb igényű játékokhoz is megfelel.


Buzgó kétmagos

Az AMD A6-7400K processzor 3,5 GHz-es alapórajellel büszkélkedhet, de ez akár 3,9 GHz-re is növelhető, amit az igényes felhasználók minden bizonnyal értékelni fognak. Az AMD egyszerűen sosem okoz csalódást.

AMD A6-6400K Black Edition

Processzor FM2 foglalatba FM2

Integrált grafikus kártya, természetesen

A processzor AMD Radeon 5 grafikus kártyával felszerelt, amely 256 grafikus feldolgozó egységet tartalmaz, és 756MHz-en működik. Ha az alacsonyabb beállítás is elegendő, ez a GPU a modern játékoknál is jó teljesítményt nyújt. Az Eyefinity funkciónak köszönhetően, egyszerre akár három kijelző is csatlakoztatható az alaplaphoz.

A Series
 

Kifinomult technológia

A továbbfejlesztett APU (Accelerated Processing Unit) kategóriájában jobb teljesítményt nyújt a mindennapos felhasználás során. Akár HD minőségű szórakoztatásra vágyunk, vagy egy olyan igényes fotó- és videószerkesztő-programot szeretnénk használni, mint az Adobe Premiere, ez a processzor mindig elegendő teljesítményt biztosít céljaink elérésére! 

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat AMD A6
Foglalat AMD FM2+
Modellmegjelölés AMD A6-7400K
Processzor kódnév Kaveri

Magok száma

Processzormagok száma 2 ×

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,5 GHz (3,5 GHz)
Max. frekvencia (OC) 3,9 GHz (3 900 MHz)

Teljesítmény

CPU Passmark 2 777

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa AMD Radeon R5
Frekvencia 756 MHz

További paraméterek

Jellemzők Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció, Integrált GPU, Hűtővel
Gyártási technológia 28 nm
L2 cache 1 MB
Kód:  BD581f
Termékszám:  AD740KYBJABOX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20