Oldal frissítése

AMD A6-6400K Black Edition

4,7 45 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMD A6-6400K Black Edition


Richland platformra épített, harmadik generációs Piledriver architektúrával rendlekező processzor. Összehasonlítva a második generációs Trinity-vel, ebbe a modellbe automata Turbo Core 3.0 került, ami észrevehetően növeli az APU grafikus teljesítményét. Ráadásul a fogyasztása is alacsonyabb és a nyitott szorzó miatt órajele egyszerűen növelhető!


Buzgó kétmagos

Az AMD A6-6400K Black Edition processzor 3,9 GHz-es alapórajellel büszkélkedhet, de ez akár 4,1 GHz-re is növelhető, amit az igényes felhasználók minden bizonnyal értékelni fognak. Az AMD egyszerűen sosem okoz csalódást.

AMD A6-6400K Black Edition

Processzor FM2 foglalathoz

Integrált grafikus kártya, természetesen

A processzor AMD Radeon HD8470D grafikus kártyával felszerelt, amely 192 grafikus feldolgozó egységet tartalmaz, és elődjével, a Trinity-vel szemben 21%-kal jobb 3DMark FireStrike értékelést szerzett. Alacsonyabb beállításokkal is folyamatos játékélményt nyújt az olyan játékoknál, mint például a Crysis 3, az új SimCity, Tomb Raider és a Far Cry 3!

A Series

Kifinomult technológia

A továbbfejlesztett APU (Accelerated Processing Unit) kategóriájában jobb teljesítményt nyújt a mindennapos felhasználás során. Akár HD minőségű szórakoztatásra vágyunk, vagy egy olyan igényes fotó- és videószerkesztő-programot szeretnénk használni, mint az Adobe Premiere, ez a processzor mindig elegendő teljesítményt biztosít céljaink elérésére! 

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat AMD A6
Foglalat AMD FM2
Modellmegjelölés AMD A6-6400K
Processzor kódnév Piledriver

Magok száma

Processzormagok száma 2 ×

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,9 GHz (3,9 GHz)
Max. frekvencia (OC) 4,1 GHz (4 100 MHz)

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa AMD Radeon HD 8470D
Frekvencia 800 MHz

További paraméterek

Jellemzők Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció, Integrált GPU
Gyártási technológia 32 nm
L2 cache 1 MB
Kód:  BD581e
Termékszám:  AD640KOKHLBOX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10