Oldal frissítése

Amazon Kindle Oasis piros - nincs hirdetés

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Amazon Kindle Oasis piros - nincs hirdetés

Ön egy rajongó a könyv tapasztalat? Spice egy csipetnyi luxust egy modellt a Kindle-sorozat. Még első pillantásra szállít multifunkcionális és precíz kivitelezés bőrtok. Anyag figyelmezteti nosztalgia-kötött könyvek, és amely magában foglalja a hátsó az opcionális akkumulátor, amely kénytelen szüneteltetni az olvasás biztosan ne aggódj. De ha egyszer felveszi az olvasó, már tőle valamit csak lendít őket - a maga 131 grammos még megtartása šestipalcového kijelző még legkönnyebb modell Amazon. Ez is egy tökéletes ergonomikus és emellett WiFi-n keresztül csináld sokkal könnyebb lesz, hogy a tartalmak. Tartsa a könyvtár még kényelmesen együtt.  

Legfontosabb jellemzők

  • Hála az ergonómiai megoldások olvasó a kéznek
  • Bőrtok beépített akkumulátor akkumulátor maximális élettartama
  • Lapozni egy kézzel használja a gombokat a készülék oldalán
  • Minimalista méretei és súlya a hosszú és kényelmes olvasás
  • Sima háttérvilágítás LED-ekkel 10

Szinte érezte,

Az új Kindle híresen dolgozott minimalizálása minden méretben és minden bizonnyal sikerült megtenni. Megtartva 6 "képernyő, szubjektíven úgy néz ki, kisebb. Ez okozza különösen fogyókúra a szervezetben, ami annak köszönhető, hogy az átadás az elektronika a szélesebb oldalsó része. Arra összpontosít, hogy a súlypont, az olvasó köszönhetően a középpontjában az a rejtély még hosszú olvasás. És, hogy Ön képes lesz arra, hogy egy csomó régóta olvasás - a gyártó azt ígéri, hogy teljesen töltse fel, beleértve a csomagolás akár 28 óra működés (nincs wifi vagy beállítási háttérvilágítás a színpadon 10). 

Cool minden lépésnél

Kindle ebben a modellben jön vissza kísérteni egy gomb megnyomásával görgetés közben az oldalak egy író, egyszerűen kattintson az oldalán a kapcsolót a következő oldalon. Bár a kijelző érintésérzékeny, olvasás útján oldalakat, és nem zavarhatja meg a kényelmes testhelyzetet. Az ellenőrzések okos, így ha egy olvasó is megfordult a másik viszont a gomb automatikusan beállítja.

Fejlesztések is sor került, hogy kiírja, hogy rendkívül nagy felbontású könnyen megbirkózni még a legkisebb betűméret ha sikerül olvasni a szemét. Azt is várom, hogy állítsa be a háttérvilágítás a kijelző alatt van telepítve csak 10 LED, amely lehetővé teszi a folyamatos kiigazítása 24 fényerőszintek, és természetesen a teljes leállítását. Stílusos funkció hozza olvasó fedél - döntésekor az olvasó automatikusan leáll, ami különösen hasznos, ha utazik a városban. Élvezze olvasás a kedvenc könyveket ötletes, mégis funkcionális olvasó. 

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 6 " (15,24 cm)
Felbontás - pixel Full HD 1440 × 1080

Támogatott formátumok

Támogatott formátumok PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, DOCX, PRC, TXT

Funkciók

Funkciók Szótár, Fényképnézegető, Beépített játékok, Rendező
Felszerelés Érintőképernyő

Memória

Belső memória 4 GB

Kommunikáció és portok

Vezeték nélküli WiFi
Csatlakozók Micro USB

Konstrukció

Szín Piros
Szélesség 143 mm (14,3 cm)
Magasság 122 mm (12,2 cm)
Mélység 8,5 mm (0,85 cm)
Tömeg 134 g
Kód:  MD050c170f1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20