Oldal frissítése
Budapesti bemutatótermünkben 15:00 óráig a szokásos nyitvatartással várjuk vásárlóinkat. 15:00 óra után csak a 46 sz. kormányrendelet által megengedett termékeket adjuk ki. Javaslatok a nyugodt vásárláshoz.
Az összes megrendelt termék kézbesítésén intenzíven dolgozunk. A rendkívüli helyzet a határátkelőhelyeken befolyásolhatja a kézbesítési időpontot. Megértésüket köszönjük.

Amazon Echo Dot fekete (2. generáció)

-40%
20 150 Ft
12 040 Ft
9 480 Ft áfa nélkül

Amazon Echo Dot fekete (2. generáció)

  

Az Amazon új, intelligens hangszórója elvarázsol tulajdonságaival. A második generációs Amazon Echo Dot WiFi kapcsolattal működik, és nem más, mint egy Alexa hangvezérléssel működő, mesterséges intelligenciával rendelkező hangszóró, amely a zenelejátszás mellett a háztartási gépeket is képes vezérelni, riasztást állít be, telefonhívásokat intéz, hangoskönyvet olvas, üzeneteket ír és fogad, stb. A 7 nagyon érzékeny mikrofonnak köszönhetően  Alexa mindig meghallja az utasításokat és kérdéseket az egész szobában, még akkor is, ha a háttérben szól a zene. További hangszórókat vagy fejhallgatókat is csatlakoztathat ehhez a készülékhez Bluetooth-on vagy egy 3,5 mm-es sztereó kábelen keresztül, és például a Spotify-ról, az Amazon Music-ról,  vagy az iHeartRadio-ról is hallgathatsz zenéket. A hangszóró ébresztőóraként is, vagy akár időzítőként is használható a konyhában. A hangvezérléshez támogatott nyelvek az angol és a német.

Az Amazon Echo Dot központi egység (2. generáció) főbb jellemzői

  • Okos hangszóró mesterséges intelligenciával
  • Alexa mesterséges intelligencia 
  • Sok hasznos Echo Dot hangszóró-funkció
  • Nagyon érzékeny mikrofonok a hangvezérléshez
  • Fejhallgató csatlakoztatásának lehetősége Bluetooth-on vagy  3,5 mm-es sztereó bemeneten keresztül
  • Folyamatos frissítések

  Alexa teljesíti kívánságaid

  Mint már említettük, ez az okos készülék Alexa mesterséges intelligenciával rendelkezik. Ha szeretnél Alexától kérni valamit, akkor csak lépj kapcsolatba Alexával, és ő azonnal készen áll arra, hogy végrehajtsa az utasításaid, vagy válaszoljon kérdéseidre. Megkérdezheted Alexától hogy milyen az időjárás, érdeklődhetsz a sport eredmények felől, vagy akár a legfrissebb híreket is megtudhatod. Szinte bármit kérdezhetsz. Képes zenét lejátszani egy adott műfajból vagy egy adott zenésztől, de hívhat neked Ubert is. Arra is használhatod Alexát, hogy üzenetet küldjön barátaidnak, vagy felhívja a barátnőd. Bárkivel kommunikál, aki az Echo, Echo Dot, Echo Show, vagy az Alexa alkalmazások valamelyikét használja. Az  Echo Dot (2. generációs) készülékkel lekapcsoltathatod a világítást, bekapcsoltathatod TV-t,  vagy  szabályozhatod a ventillátort. Ez a praktikus készülék olyan gyártók intelligens háztartási gépeivel működik együtt, mint a Philips Hue, a TP-Link, a Sony, az Ecobee, a  WEMO, a SmartThings, az Insteon, a Lutron, a Nest, a Wink, a Honeywell és mások.

   
  4,7
  30 felhasználó értékelte
  90 %
  vásárló ajánlja

  Paraméterek

  Lokalizáció: AT/DE

  Csatlakoztatás

  Csatlakoztatás Bluetooth , WiFi

  Kapcsolódás

  Kompatibilitás Amazon Alexa
  Tápellátás Hálózati
  Alkalmazás nyelve Angol , Német

  Használat

  Bővíthetőség Nyílt rendszer
  Használat Smart-Home irányítórendszer

  Tulajdonságok

  WiFi sávok 2,4 GHz , 5 GHz
  Speciális funkciók Spotify támogatás , 3,5mm audio kimenet
  Kód:  MD050c305
  Garancia: 12 hónap
  Linkek: Gyártó honlapja:
  P-DC1-WEB20