Oldal frissítése

Amazon Echo Spot, fehér

Kiegészítők a termékhez

Amazon Echo Spot, fehér

Tedd könnyebbé az életed az Amazon Echo Spot digitális asszisztenssel és az Alexa mesterséges intelligenciával. Az Echo Spot úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen minden lakásba. A modell olyan kijelzővel rendelkezik, amely képes megjeleníteni a szükséges funkciókat. Nem beszélve a hangszórókról és a mikrofonról, amelyen keresztül kommunikálhatsz az Alexával. Néhány mondat kimondásával megtudhatod, milyen lesz az idő, mik a legújabb hírek, lejátszhatod kedvenc számaidat, beállíthatod az ébresztőórád, sőt, forgalmi információkat és sok más értesítést is kaphatsz. Az Echo Spot  kompakt kialakítású, és külső hangszórókhoz is csatlakoztatható.

A fehér Amazon Echo Spot tulajdonságai

  • Vezéreld vele intelligens otthoni eszközeidet
  • Kommunikáció Bluetooth és WiFi segítségével
  • Alexa virtuális asszisztens (angol vagy német nyelven)
  • Négy mikrofonnal rendelkezik
  • Színes, 2,5 hüvelykes kijelző, háttérvilágítással
  • Hangszórókhoz való csatlakoztatás lehetősége
  • Internetes alkalmazások széles köréhez való hozzáférés

Mire jó az Amazon Echo Spot?

Azért, hogy még könnyebbek legyenek a hétköznapjaid, a digitális asszisztens határtalan lehetőségeket kínál. Az Amazon Echo Spot segítségével távolról bekapcsolhatod a ventilátort, leveheted a fűtést és leolthatod a villanyt. A készülék az intelligens zárakkal, kamerákkal, garázskapukkal és más okos eszközökkel is képes kommunikálni. A hangutasításoknak köszönhetően pihenés közben is használhatod.

Testreszabható megjelenés és hangvezérlés

Az Amazon Echo Spot-ot a saját ízlésedre szabhatod. Megváltoztathatod például a megjelenését vagy használhatod a kedvenc háttérképedet. Sőt, amiatt sem kell aggódnod, hogy a hangos zene miatt Alexa nem hallja majd, amit mondasz. Az Echo Spot kis mérete ellenére ugyanis négy mikrofonnal büszkélkedhet, így nem számít, hogy hol vagy éppen a szobában. Erről ráadásul a kijelző széles látószöge is gondoskodik.

Az intelligens alkalmazások végtelen világa

A Bluetooth technológia segítségével a telefonodat is bármikor csatlakoztathatod az Amazon Echo Spothoz. Használd ki a vezeték nélküli WiFi kapcsolat előnyeit és hallgass bele az Amazon Music Unlimited többmilliós kínálatába. Az Echo Spot támogatja a Spotify, Pandora, az iHeartRadio és a TuneIn alkalmazásokat, és természetesen összepárosítható külső hangszórókkal is. Végül, de nem utolsósorban az Echo Spot 3,5 milliméteres jack csatlakozóval is rendelkezik.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth

Kapcsolódás

Hangasszisztensek Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Német

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home

Rendeltetés

Rendeltetés Központi egység

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fejhallgató kimenet, Kijelző

Hang/Audio

Mikrofonok száma 4
Támogatott zenei alkalmazások Spotify
Kód:  MD050c350a

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10