Oldal frissítése

Amazon Echo Spot (fekete)

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Amazon Echo Spot (fekete)

Tedd könnyebbé az életed az Amazon Echo Spot digitális asszisztensével és az Alexa mesterséges intelligenciával. A fekete színű Echo Spot úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen minden lakásba. A modell olyan kijelzővel rendelkezik, amely képes megjeleníteni a legszükségesebb funkciókat. Nem beszélve a hangszórókról és a mikrofonról, amelyen keresztül kommunikálhatsz az Alexával. Néhány mondat kimondásával megtudhatod, milyen lesz az idő, mik a legújabb hírek, lejátszhatod kedvenc számaidat, beállíthatod az ébresztőórád, sőt, forgalmi információkat és sok más értesítést is kaphatsz.

Az Amazon fekete színű Echo Spot tulajdonságai

  • Vezéreld vele intelligens otthoni eszközeidet
  • Kommunikáció Bluetooth és WiFi segítségével
  • Alexa virtuális asszisztens (angol vagy német nyelven)
  • Négy mikrofonnal rendelkezik
  • Színes, 2,5 hüvelykes kijelző, háttérvilágítással
  • Hangszórókhoz való csatlakoztatás lehetősége
  • Internetes alkalmazások széles köréhez való hozzáférés

Mire jó az Amazon Echo Spot?

Azért, hogy még könnyebbek legyenek a hétköznapjaid, a digitális asszisztens határtalan lehetőségeket kínál. A fekete színű Amazon Echo Spot segítségével távolról bekapcsolhatod a ventilátort, leveheted a fűtést és leolthatod a villanyt. A készülék az intelligens zárakkal, kamerákkal, garázskapukkal és más okos eszközökkel is képes kommunikálni. A hangutasításoknak köszönhetően pihenés közben is használhatod.

Testreszabható megjelenés és hangvezérlés

Az Amazon Echo Spot fekete színű modelljét a saját ízlésedre szabhatod. Megváltoztathatod például a megjelenését vagy használhatod a kedvenc háttérképedet. Sőt, amiatt sem kell aggódnod, hogy a hangos zene miatt Alexa nem hallja majd, amit mondasz. Az Echo Spot kis mérete ellenére ugyanis négy mikrofonnal büszkélkedhet, így nem számít, hogy hol vagy éppen a szobában. Erről ráadásul a kijelző széles látószöge is gondoskodik.

Az intelligens alkalmazások határtalan világa

A Bluetooth technológia segítségével a fekete színű Amazon Echo Spothoz a telefonodat is bármikor csatlakoztathatod. Használd ki a vezeték nélküli WiFi kapcsolat előnyeit és hallgass bele az Amazon Music Unlimited többmilliós kínálatába. Az Echo Spot támogatja a Spotify, Pandora, az iHeartRadio és a TuneIn alkalmazásokat, és természetesen összepárosítható külső hangszórókkal is. Végül, de nem utolsósorban az Echo Spot 3,5 milliméteres jack csatlakozóval is rendelkezik.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth

Kapcsolódás

Hangasszisztensek Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Német

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home

Rendeltetés

Rendeltetés Központi egység

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fejhallgató kimenet, Kijelző

Hang/Audio

Mikrofonok száma 4
Támogatott zenei alkalmazások Spotify
Kód:  MD050c350
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15