Oldal frissítése

Amazon Echo Show Black

Kiegészítők a termékhez

Amazon Echo Show Black

Az intelligens világ már régen nem csak az egyes eszközökre korlátozódik, hanem magában foglalja az egész háztartást és a mindennapi tervezést. Az intelligens otthoni asszisztensek tábora még egy eszközzel bővült, és ez a fekete Echo Show az Amazon-tól. A többiektől eltérően kijelzővel rendelkezik, amelyen így minden fontos információ vizuálisan is reprodukálható. Az Alexa virtuális asszisztens gondoskodik az emlékeztetőkről és az információról. Az Echo Show megmutatja az időt, a dátumot, az időjárást, valamint az értesítéseket és a naptári eseményeket. A WiFi-nek köszönhetően igazi multimédiás eszköz, amely nap mint nap társaságot biztosít számodra.

Az Echo Show Black otthoni asszisztens fő jellemzői

  • Információs, kommunikációs és szórakoztató segédeszköz
  • Intelligens otthont teremt
  • Hangvezérlési lehetőség
  • Integrált Alexa virtuális asszisztens
  • A kijelzőn megjelenik az összes képi és szöveges információ
  • Ideális videóbeszélgetésekhez
  • 8 integrált mikrofon

Intelligens háztartás egyetlen eszközben

Az Echo Show kapcsolódhat a WiFi-kamerákhoz, és kérheti a virtuális asszisztenstől, hogy jelenítse meg a kamera képét. A nyolc beépített mikrofonnal konferencia- vagy családi videóbeszélgetéseket is bonyolíthat, és a hangzás minden irányból kiváló zajcsökkentéssel fogható. Az Echo Show erős hangszóróinak köszönhetően az ellenkező irányból jövő hang minősége is kiváló lesz. A hangszórók természetesen alkalmasak videók lejátszására vagy zenehallgatásra is. Emiatt az asszisztens információs, kommunikációs és szórakoztató eszköz is egyben. Kompatibilis több ezer alkalmazással - például Uber, CNN, Spotify és számtalan egyéb.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth

Kapcsolódás

Hangasszisztensek Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Német

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home

Rendeltetés

Rendeltetés Hangsegéd

Tulajdonságok

Tulajdonságok Kijelző

Hang/Audio

Támogatott zenei alkalmazások Spotify
Kód:  MD050c313

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10