Oldal frissítése

Budapesti bemutatótermünkben 15:00 óráig a szokásos nyitvatartással várjuk vásárlóinkat. 15:00 óra után csak a 46 sz. kormányrendelet által megengedett termékeket adjuk ki.

A húsvéti ünnepek alatt (április 10-én, 12-én és 13-án) minden üzletünk zárva tart, de online ekkor is kényelmesen vásárolhatsz.

Amazon Echo Show 8

48 260 Ft
38 000 Ft áfa nélkül

Amazon Echo Show 8


Echo Show 8 intelligens kijelző

Az Echo Show 8 az Amazon Alexa okos asszisztenseivel egy lépéssel tovább léphetsz. A 8 hüvelykes HD érintőképernyővel ( 1280x800 pixel) bármit megnézhetsz, amit szeretnél- elolvashatod a legfrissebb híreket, megnézheted kedvenc fényképeidet, megnézheted az időjárás-előrejelzést, a filmelőzeteseket, vagy videohívásokat kezdeményezhetsz barátaiddal. Mindezt hangparancsokkal és az Echo Show 8-val.


A magánélet védelme

Az összes Amazon intelligens otthoni készüléket, amelyben Alexa működik, úgy tervezték meg, hogy magában foglalja az adatvédelem többszintű védelmét. Az Echo Show 8 lehetővé teszi a mikrofon, a kamera kikapcsolását vagy az összes kommunikációs előzmény törlését. Ez teljes ellenőrzést biztosít a készülék felett.


Az Amazon Echo Show Voice Assistant 8 legfontosabb jellemzői

  • 8 hüvelykes HD érintőképernyő
  • Védi a magánéleted - a mikrofon némító gombbal rendelkezik
  • Könnyen beállítható és használható a mobilalkalmazással
  • Hangszórók: 2 × 2,0 ”, 10 W / csatorna
  • Két sávú WiFi
  • 1 megapixeles kamera videohívásokhoz
  • 3,5 mm-es jack csatlakozó
  • Méretek: 200 x 135 x 99 mm


Az Amazon Echo Show 8 nagyszerű segítő

Kezeld a kompatibilis intelligens otthoni eszközöket egy egyszerű interaktív képernyőn vagy a hangoddal. Vezérelheted a lámpákat és a kapcsolókat, beállíthatod a termosztátokat, vagy megnézheted a biztonsági kamera felvételeit. Engedélyezheted az Alexa Guard intelligens értesítéseket is, ha az Echo Show érzékeli az érzékelők riasztási hangját (füst, szén-monoxid és így tovább).


Alexa teljesíti minden kívánságod

Könnyítsd meg az életed. A hangoddal időzítőket állíthatsz be, elemeket adhatsz a listákhoz, valamint naptári eseményeket és emlékeztetőket hozhatst létre. Az Alexa-val még főzhetsz is - keress egy receptet, és kövesd azt lépésről lépésre. Ellenőrizheted a híreket, az időjárást vagy a forgalmat, vagy kérheted Alexátó a l sporteredményeket, film ajánlatokat és egyéb érdekes információkat.


5,0
2 felhasználó értékelte
50+
vásárló már megvásárolta
100 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home irányítórendszer, Egyéb

Kapcsolódás

Kompatibilitás Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol , Német

Tulajdonságok

WiFi sávok 2,4 GHz , 5 GHz
Mikrofonok száma 1
Speciális funkciók Spotify támogatás , 3,5mm audio kimenet , Interaktív kijelző
Disztribúció (elosztás) EU
Kód:  AME1025
WEB5