Oldal frissítése

Amazon Echo Show Sandstone (2. generáció)

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Amazon Echo Show Sandstone (2. generáció)

Megjelent az Amazon legújabb, második generációs Echo Show Sandstone digitális asszisztense, még több innovációval. Az egyik legszembetűnőbb újítás a design megváltozása. Az Echo Show ugyanis elegánsabb, mint elődei, így minden lakásban jól mutat majd. Nem beszélve a hangszóróiról (3 hüvelykes mélysugárzó, 0.8 hüvelykes hangfal), amelyek Dolby technológiát használnak és tiszta, részletgazdag hangzást kínálnak. Hallgasd kedvenc számaidat és hangoskönyveidet a legjobb minőségben. Sőt, a 10,1 hüvelykes HD kijelzőnek köszönhetően filmeket, videókat és saját felvételeidet is megnézheted rajta.

A második generációs Amazon Echo Show Sandstone legfontosabb tulajdonságai

  • A legmodernebb Dolby hangszórókkal (2× 10W teljesítménnyel)
  • 10,1 hüvelykes HD érintőképernyő videókhoz és tévéhez
  • 5 megapixeles kamera – videóhívás opcióval
  • Az Alexa digitális asszisztense több mint 50 ezer parancsot képes megérteni
  • Vezeték nélküli WiFi kapcsolat (2,4 GHz és 5 GHz frekvencia)
  • Bluetooth kapcsolat
  • Intuitív használat és telepítés
  • Zigbee eszközökkel is kompatibilis, külső hub nélkül
  • Méret: 246 × 174 × 107 mm

Az Echo Show segítségével videóhívásokat is intézhetsz

A második generációs Amazon Echo Show Sandstone az Alex néven ismert mesterséges intelligenciával büszkélkedhet, amely a márka ismertetőjegye is egyben. A modell segítségével könnyedén irányíthatod okos háztartásodat – zenét játszhatsz le, bekapcsolhatod intelligens konyhai eszközeidet, telefonhívásokat indíthatsz (videóval), hangoskönyveket hallgathatsz és sok más olyan dolgot csinálhatsz, mint a korábbi változatokkal. A modell egyebek mellett támogatja az Amazon Music, a Spotify és a Pandora szolgáltatásokat is.
Az Alexa ráadásul intelligensebb lett és új funkciókkal van felszerelve – nyomon követheted például a napi teendőidet és akár játszhatsz is vele. Összességében több mint 50 ezer funkciót és parancsot képes kezelni, amelyek állandóan bővülnek és frissülnek. Ezeket az Alexa menüpontjai között is megtalálod. Az Echo Show természetesen támogatja a WiFi technológiát (2,4 és 5 GHz frekvencia) és 3,5 milliméteres jack csatlakozóval is rendelkezik.

Minden háztartás okos asszisztense

A második generációs Amazon Echo Show és az Alexa mesterséges intelligencia kettőse egyszerűbbé teszi a hétköznapokat – állítsd be vele az ébresztőórád, hozz létre emlékeztetőket vagy naptárbejegyzéseket. Néhány szó kimondásával megtudhatod azt is, hogy milyen idő lesz holnap. Az Alexa végtelen számú lehetőséget rejt, és minden kívánságodat teljesíti. Az Amazon Echo Show Sandstone több mint 10 ezer SmartHome eszközzel kompatibilis, beleértve a különféle lámpákat, termosztátokat, televíziókat és sok más egyéb készüléket. Nem beszélve a Zigbee technológiát használó eszközökről, amiket külön hub nélkül irányíthatsz.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Német

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Ablak, ajtó, és kapu, Időjárás figyelés, Smart-Home

Rendeltetés

Rendeltetés Központi egység

Tulajdonságok

Tulajdonságok Kijelző
Disztribúció (elosztás) EU

Hang/Audio

Mikrofonok száma 4
Támogatott zenei alkalmazások Spotify
Kód:  AME1018l

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15