Oldal frissítése

Amazon Echo Show 2. generációs Charcoal

Kiegészítők a termékhez

Amazon Echo Show 2. generációs Charcoal

Megjelent az Amazon legújabb, második generációs Echo Show Charcoal digitális asszisztense, még több innovációval. Az egyik legszembetűnőbb újítás a design megváltozása. Az Echo Show ugyanis elegánsabb, mint elődei, így minden lakásban jól mutat majd. Nem beszélve a hangszóróiról (3 hüvelykes mélysugárzó, 0.8 hüvelykes magas hangszóró), amelyek Dolby technológiát használnak és tiszta, részletgazdag hangzást biztosítanak. Hallgasd kedvenc számaidat és hangoskönyveidet a legjobb minőségben. Sőt, a 10,1 hüvelykes HD kijelzőnek köszönhetően filmeket, videókat és a csatlakoztatott kamera felvételeit is megnézheted rajta.

Az Amazon Echo Show 2. generációs Charcoal intelligens otthoni asszisztens fő jellemzői

  • Továbbfejlesztett 2 × 10 W teljesítményű Dolby hangszórók
  • 10,1" HD érintőképernyő videó- vagy TV nézés lehetőségével
  • 5Mpx kamera - Videohívás lehetősége
  • Alexa hangsegédje több mint 50 000 utasítást képes megérteni
  • Vezeték nélküli WiFi kapcsolat 2,4 GHz és 5 GHz frekvenciasávokon
  • Bluetooth-kapcsolat
  • Intuitív vezérlés és telepítés
  • Zigbee eszköz támogatás külső hub nélkül
  • Méretek 246 × 174 × 107 mm

Az Echo Show lehetővé teszi a videohívásokat is

A második generációs Amazon Echo Show Charcoal az Alexa néven ismert mesterséges intelligenciával büszkélkedhet, amely egyben a márka ismertetőjegye is. A modell segítségével könnyedén irányíthatod okos otthonodat– zenét játszhatsz le, bekapcsolhatod az intelligens konyhai eszközeidet, telefonhívásokat indíthatsz (videóhívással), hangoskönyveket hallgathatsz és számos más olyan dolgot csinálhatsz, amit a korábbi változatokkal is. Emellett a modell támogatja az Amazon Music, a Spotify és a Pandora szolgáltatásokat is.

Alexa ráadásul intelligensebb lett és új funkciókkal is ellátták – nyomon követheted például a napi teendőidet, vagy akár játszhatsz is vele. Összesen több mint 50 ezer funkció és parancs kezelésére képes. Ezek állandóan bővülnek és frissülnek, amit Alexa menüpontjai között megtalálhatsz. Az Echo Show természetesen támogatja a WiFi (2,4 és 5 GHz frekvencia) és a Bluetooth technológiát, és microUSB csatlakozóval is rendelkezik.

Minden háztartás okos asszisztense

A második generációs Amazon Echo Show készülék és az Alexa mesterséges intelligencia kettőse egyszerűbbé teszi a hétköznapokat – állítsd be vele az ébresztőórád, hozz létre emlékeztetőket, naptár bejegyzéseket vagy más jegyzeteket. Egyszerű parancsok kimondásával megtudhatod az aktuális időjárás jelentést vagy a híreket. Alexa végtelen számú lehetőséget rejt, és minden kívánságodat teljesíti. Az Amazon Echo Show Charcoal több mint 10 ezer SmartHome eszközzel kompatibilis, beleértve a különféle lámpákat, termosztátokat, televíziókat és sok más egyéb készüléket. Emellett a Zigbee technológiát használó eszközöket külön hub nélkül telepítheted és irányíthatod.

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Német

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home

Rendeltetés

Rendeltetés Központi egység

Tulajdonságok

Tulajdonságok Kijelző
Disztribúció (elosztás) EU
Szín Fekete

Hang/Audio

Mikrofonok száma 4
Támogatott zenei alkalmazások Spotify
Kód:  AME1018k

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20