Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Amazon Echo Plus fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Amazon Echo Plus fekete

Az Amazon Echo Plus fekete központi egység tökéletes megoldás az intelligens otthonod megalapozásához. Ez egy minőségi, 360 ° -os, hands-free (kihangosítós) hangszóró, amely csomópontként is működik további eszközök számára. A kommunikáció a hangszóróval az Alexa protokollon keresztül zajlik, így könnyedén játszhatsz le zenét, tehetsz fel kérdéseket, bonyolíthatsz telefonhívásokat, szerezhetsz különböző információkat, például híreket vagy meccs eredményeket, időjárás-előrejelzést, stb. Csak kérdezd Alexat! Alexa adatait a felhőben tárolja, így funkciói folyamatosan bővülnek és automatikusan frissülnek. Természetesen kompatibilis az Amazon Music, Spotify, Pandora és sok más alkalmazással. 

Az Amazon Echo Plus fekete központi egység legfontosabb jellemzői

  • Kiváló 360 ° -os hangszóró
  • Az Amazon Echo Plus csomóponttal biztosítja az intelligens otthon vezérlését
  • Az Alexa protokoll használatával kommunikálhatsz az eszközzel
  • Számtalan fejlett funkcióval
  • Minőségi mikrofon a zökkenőmentes kommunikációhoz
  • A központi egység egyszerű hangvezérléssel működik

Ideális kiindulópont intelligens otthonod számára


A beépített csomópontnak köszönhetően az Amazon Echo Plus könnyen csatlakoztatható más otthoni intelligens eszközökhöz. Alexa gondoskodik ezeknek az eszközöknek a megtalálásáról és párosításáról. Egyszerűen lekapcsolja a lámpát, miután lefeküdtél az ágyadba, vagy egyetlen mozdulattal bekapcsolja a kávéfőzőt. Lehetőséged van a különböző zenék lejátszására otthonod minden egyes szobájában, vagy az egyes hangszórók szinkronizálására is. 

Kitűnő hangminőség

Az Amazon Echo Plus magas minőségű, 360 ° -os hangszórót tartalmaz, amely hangzás kellemesen járja át az egész szobát. Természetesen precíz magas hangok és mély basszusok jellemzik, hogy a lehető legjobb minőségben élvezhesd kedvenc zenéidet. A hét kiváló minőségű, zajcsökkentett mikrofonnal, amelyek pontos jelküldő technológiát használnak, kényelmesen kezelheted a telefonhívásaidat még a nagyobb környezeti zaj mellett is. 

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth
Protokol ZigBee

Kapcsolódás

Hangasszisztensek Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Német

Használat

Használat Smart-Home

Rendeltetés

Rendeltetés Központi egység

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fejhallgató kimenet

Hang/Audio

Mikrofonok száma 7
Hangszóró típusa Basszus, Magas
Támogatott zenei alkalmazások Spotify
Kód:  MD050c310
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05