Oldal frissítése

Amazon Echo Plus fehér

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Amazon Echo Plus fehér

A fehér Amazon Echo Plus központi egység a tökéletes megoldás az intelligens otthonod megalapozásához. Ez egy minőségi, 360°-os, hands-free (kihangosítós) hangszóró, amely csomópontként (hub) is működik további eszközök számára. A kommunikáció a hangszóróval az Alexa protokollon keresztül zajlik, így könnyedén játszhatsz le zenét, tehetsz fel kérdéseket, telefonhívásokat bonyolíthatsz, szerezhetsz különböző információkat, nézhetsz híradókat és sportprogramokat, időjárás-előrejelzéseket, stb. Csak kérdezd Alexat! Az Alexa-t felhőalapú tárolás jellemzi, így funkciói folyamatosan bővülnek és automatikusan frissülnek. Természetesen kompatibilis az Amazon Music, a Spotify, a Pandora és sok más alkalmazással. 

A fehér Amazon Echo Plus központi egység legfontosabb jellemzői

  • Kiváló 360°-os hangszóró
  • Az Amazon Echo Plus csomópontként (hub) is működik, az okosotthon vezérlése érdekében
  • Kommunikáció az eszközzel az Alexa protokoll használatával
  • Számos korszerű funkció
  • Minőségi mikrofon a zökkenőmentes kommunikációhoz
  • A központi egység egyszerű hangvezérléssel működik

Ideális kiindulópont intelligens otthonod számára


A beépített csomópontnak (hub) köszönhetően az Amazon Echo Plus könnyen csatlakoztatható más otthoni intelligens eszközökhöz. Az Alexa gondoskodik ezeknek az eszközöknek a megtalálásáról és összekapcsolásáról. Egyszerűen kikapcsolja a lámpát, miután lefeküdtél az ágyadba, vagy egyetlen mozdulat nélkül bekapcsolja a kávéfőzőt. Lehetőség van különböző zenék lejátszására a lakás bármely szobájában, de az egyes hangszórókat szinkronizálni is tudod. 

Kiváló hangminőség

Az Amazon Echo Plus kiváló minőségű, 360°-os hangszóróval rendelkezik, amely kellemes hangzást biztosít a szobában. Természetesen pontos magas hangokat és mély basszusokat biztosít, hogy a lehető legjobb minőségben élvezhesd kedvenc zenéidet. A hét kiváló minőségű, zajcsökkentett mikrofonnal, amelyek irányított jelküldő (beamforming) technológiát használnak, kényelmesen kezelheted a telefonhívásaidat még nagyobb környezeti zajszint mellett is. 


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth
Protokol ZigBee

Kapcsolódás

Hangasszisztensek Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Német

Használat

Használat Smart-Home

Rendeltetés

Rendeltetés Központi egység

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fejhallgató kimenet

Hang/Audio

Mikrofonok száma 7
Hangszóró típusa Basszus, Magas
Támogatott zenei alkalmazások Spotify
Kód:  MD050c311
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20