Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Amazon Echo Plus Charcoal (2. generáció)

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Amazon Echo Plus Charcoal (2. generáció)

Megjelent az Amazon legújabb, második generációs Echo Plus digitális asszisztense, Alexa mesterséges intelligenciával. Az Amazon Echo Plus Charcoal 360 fokos hangszóróval rendelkezik, amely úgynevezett Zigbee technológiával büszkélkedhet a vele kompatibilis SmartHome eszközök egyszerű beállításához és vezérléséhez. Az előző generációhoz képest újragondolt formatervezéssel és hangfalakkal (3 hüvelykes neodímium mélysugárzóval és 0,8 hüvelykes hangszóróval), Dolby minőségben, amely színtiszta hangzást és dinamikus basszust kínál. A hangszínszabályzót hangutasításokkal is beállíthatod. A második generációs Amazon Echo Plus készülék és az Alexa mesterséges intelligencia segítségével zenét játszhatsz le, bekapcsolhatod intelligens konyhai eszközeidet, telefonhívásokat indíthatsz, hangoskönyveket hallgathatsz.  A modell egyebek mellett támogatja az Amazon Music, a Spotify és a Pandora szolgáltatásokat is.

A második generációs Amazon Echo Plus Charcoal legfontosabb tulajdonságai

  • 360° hangszórók és Zigbee technológiával
  • Digitális asszisztens, Alexa mesterséges intelligenciával
  • Több 60000 SmartHome eszközzel kompatibilis
  • Vezeték nélküli WiFi kapcsolat (2,4 GHz és 5 GHz frekvencia)
  • Bluetooth és 3,5 milliméteres audio jack csatlakozó
  • Hangvezérléssel irányítható eszköz
  • A mobilalkalmazás segítségével könnyedén telepíthető
  • Intuitív használat
  • Méret: 148 × 99 × 99 mm

A második generációs Amazon Echo Plus megkönnyíti az életet

Az Alexa most még intelligensebb és új funkciókkal van felszerelve – nyomon követheted például a napi teendőidet és akár játszhatsz is vele. Összességében több mint 50 ezer funkciót és parancsot képes kezelni, amelyek állandóan bővülnek és frissülnek. A második generációs Amazon Echo Plus Charcoal elhozza a mesterséges intelligenciát a lakásodba. Az Echo Plus eszközöket ráadásul össze is párosíthatod egymással. Az Echo Plus természetesen támogatja a WiFi technológiát (2,4 és 5 GHz frekvencia) és 3,5 milliméteres jack csatlakozóval is rendelkezik.

Alexa minden kívánságodat teljesíti majd

A második generációs Amazon Echo Plus Charcoal és az Alexa mesterséges intelligencia kettőse egyszerűbbé teszi a hétköznapokat – állítsd be vele az ébresztőórád, hozz létre emlékeztetőket vagy naptárbejegyzéseket. Néhány szó kimondásával megtudhatod azt is, hogy milyen idő lesz holnap. Az Alexa határtalan lehetőségeket rejt és minden kívánságodat teljesíti. Az Amazon Echo Plus Charcoal több 60000 SmartHome eszközzel használható, beleértve a különféle lámpákat, termosztátokat, televíziókat és sok más egyéb készüléket.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth
Protokol ZigBee

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Német

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Ablak, ajtó, és kapu, Időjárás figyelés, Smart-Home

Rendeltetés

Rendeltetés Központi egység

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fejhallgató kimenet
Disztribúció (elosztás) EU
Szín Fekete

Hang/Audio

Mikrofonok száma 7
Hangszóró típusa Basszus, Magas
Támogatott zenei alkalmazások Spotify
Kód:  AME1018h

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05