Oldal frissítése

Budapesti bemutatótermünkben 15:00 óráig a szokásos nyitvatartással várjuk vásárlóinkat. 15:00 óra után csak a 46 sz. kormányrendelet által megengedett termékeket adjuk ki.

A húsvéti ünnepek alatt (április 10-én, 12-én és 13-án) minden üzletünk zárva tart, de online ekkor is kényelmesen vásárolhatsz.

Amazon Echo Frames

Amazon Echo Frames


Tartsd szem előtt az intelligens otthonod

Ismerkedj meg az Amazon Echo Frames kerettel- intelligens keretek, amelyek kihangosítás nélküli hozzáférést biztosítanak az Alexa hangsegédéhez. Az Echo Frames értesít téged a naptári eseményekről, a bejövő hívásokról vagy az üzenetekről. Az Echo Frames lehetővé teszi, hogy felhívd a barátait anélkül, hogy elővennéd a mobiltelefonod a zsebedből, vagy hogy bárhonnan irányíthasd okos otthonod.


Imádni fogod az Echo Frame keretet

Az Echo Frame kereteket egész napos viseletre tervezték - a keretek könnyűek és kompatibilisek a leggyakrabban forgalmazott üvegekkel. Szénszálból és titánból készülnek. Az Amazon Open-Air technológia, az optimálisan igazított hangszórókkal (a keretekbe integrálva) a hangot a füledhez irányítja, így a környezetedben nem hallják, amit Alexával beszélsz. Tehát nincs szükséged speciális fejhallgatóra.


Az Amazon Echo Frames főbb jellemzői

  • A keret súlya: 31 gramm
  • Négy integrált hangszóró (kettő mindkét oldalon)
  • Az Echo Frames az Alexa alkalmazást használja az okostelefonon, valamint egy WiFi kapcsolatot vagy mobil adatot
  • IPX4 - ellenálló izzadságnak és víznek
  • Hangerőszabályzó gombokkal
  • Az akkumulátor élettartama: 40 Alexa interakció / 45 perc zenelejátszás / 20 perc telefonhívás
  • Védi a magánéletét - a mikrofon teljesen letiltható

Ne zavarjanak

A VIP szűrővel csak azokat az alkalmazásokat és névjegyeket választhatod ki, amelyektől értesítéseket szeretnél kapni - csak hallgasd meg Alexát. A többit egyszerűen kiszűri az Echo Frames. Ha továbbra is el akarod olvasni a szűrt riasztást, megtalálhatod azt a mobiltelefonján.


Hogyan lehet üzembe helyezni az Echo Framest?

Nem kell aggódnod semmi miatt, az egész folyamat nagyon egyszerű. Az első lépés a keret beállítása egy mobilalkalmazás segítségével, amely lépésről lépésre irányítani fog. Ezután látogass el a legközelebbi optikushoz, és készítsd el a lencséket.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home irányítórendszer

Kapcsolódás

Támogatott OS Android
Kompatibilitás Amazon Alexa
Tápellátás Akkumulátoros
Alkalmazás nyelve Angol , Német

Tulajdonságok

Mikrofonok száma 2
Disztribúció (elosztás) EU
Kód:  AME1030
WEB0