Oldal frissítése

Amazon Echo Fehér

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Amazon Echo Fehér

Amazon Fehér Echo

Az Amazon új intelligens intelligens hangszórója garantáltan elkápráztatja Önt a funkcióival. A WiFi-hez csatlakoztatható Amazon Echo intelligens hangszóró Alexa Mesterséges Intelligenciával. A zenelejátszás mellett a háztartási készülékek vezérlésére, ébresztésre, hívásfogadásra, hangoskönyvek olvasására, üzenetek írására és fogadására szolgál. A 7 rendkívül érzékeny mikrofonnak köszönhetően zenelejátszás közben is képes utasításokat fogadni. A készülékhez további hangszórókat vagy fejhallgatókat csatlakoztathat Bluetooth-on vagy 3,5 mm-es sztereó kábelen keresztül, és zenét is lejátszhat például Spotify alkalmazással, Amazon Music és / vagy iHeartRadio segítségével. A hangszóró ébresztőóraként is használható, vagy akár konyhai időzítőként. A hangvezérlés támogatott nyelvei angol és német.

Az Amazon Echo Okos Hangszóró - Fehér legfőbb jellemzői

  • egy intelligens hangszóró mesterséges intelligenciával
  • mesterséges intelligencia Alexa
  • számos hasznos hangszóró funkció
  • rendkívül érzékeny mikrofonok a hangfelismeréshez
  • Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható fejhallgatóhoz
  • folyamatos frissítések

Alexa teljesíti minden kívánságát

Mint már említettük, ez az okos eszköz Alexa Mesterséges Intelligenciával rendelkezik. Ha bármire szüksége van, vagy kérdése merül fel, csak kérdezze Alexát és ő már készen is áll arra, hogy kövesse az utasításait, vagy azonnal válaszoljon a kérdésére. Megkérdezheti tőle, hogy milyen az időjárás, egy sportesemény eredményét vagy a legfrissebb híreket. Szinte bármit kérhet. Engedje meg, hogy zenét játsszon egy bizonyos műfajban vagy előadótól, vagy hívjon Önnek egy taxit. Alexát arra is használhatja, hogy üzenetet küldjön barátainak, vagy hívja barátnőjét. Bárkivel kommunikálhat, akinek van Echo, Echo Dot, Echo Show vagy Alexa alkalmazása. Az Echo lehetővé teszi a lámpa kikapcsolását, a TV bekapcsolását vagy a ventilátorok szabályozását. Ez az intelligens eszköz a Philips Hue, a TP-Link, a Sony, az Ecobee, a WeMo, a SmartThings, az Insteon, a Lutron, a Nest, a Wink, a Honeywell stb. készülékekkel működik.

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Használat

Használat Smart-Home

Rendeltetés

Rendeltetés Központi egység
Kód:  MD050c302
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05