Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett.További információk itt

Amazon Echo Dot fehér (2. generáció)

-36%
Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
20 150 Ft
12 990 Ft
10 230 Ft áfa nélkül

Az Amazon új, intelligens hangszórója elvarázsol tulajdonságaival. A második generációs Amazon Echo Dot WiFi kapcsolattal működik, és nem más, mint egy Alexa hangvezérléssel működő, mesterséges intelligenciával rendelkező hangszóró, amely a zenelejátszás mellett a háztartási gépeket is képes vezérelni, riasztást állít be, telefonhívásokat intéz, hangoskönyvet olvas, üzeneteket ír és fogad, stb. A 7 nagyon érzékeny mikrofonnak köszönhetően Alexa mindig meghallja az utasításokat és kérdéseket az egész szobában, még akkor is, ha a háttérben szól a zene. További hangszórókat vagy fejhallgatókat is csatlakoztathat ehhez a készülékhez Bluetooth-on vagy egy 3,5 mm-es sztereó kábelen keresztül, és például a Spotify-ról, az Amazon Music-ról, vagy az iHeartRadio-ról is hallgathatsz zenéket. A hangszóró ébresztőóraként is, vagy akár időzítőként is használható a konyhában. A hangvezérléshez támogatott nyelvek az angol és a német.

Az Amazon Echo Dot központi egység (2. generáció) főbb jellemzői

  • Okos hangszóró mesterséges intelligenciával
  • Alexa mesterséges intelligencia
  • Sok hasznos hangszóró-funkció
  • Nagyon érzékeny mikrofonok a hangvezérléshez
  • Fejhallgató csatlakoztatásának lehetősége Bluetooth-on vagy 3,5 mm-es sztereó bemeneten keresztül
  • Folyamatos frissítések

Alexa teljesíti kívánságaid

Mint már említettük, ez az okos készülék Alexa mesterséges intelligenciával rendelkezik. Ha szeretnél Alexától kérni valamit, akkor csak lépj kapcsolatba Alexával, és ő azonnal készen áll arra, hogy végrehajtsa az utasításaid, vagy válaszoljon kérdéseidre. Megkérdezheted Alexától hogy milyen az időjárás, érdeklődhetsz a sport eredmények felől, vagy akár a legfrissebb híreket is megtudhatod. Szinte bármit kérdezhetsz. Képes zenét lejátszani egy adott műfajból vagy egy adott zenésztől, de hívhat neked Ubert is. Arra is használhatod Alexát, hogy üzenetet küldjön barátaidnak, vagy felhívja a barátnőd. Bárkivel kommunikál, aki az Echo, Echo Dot, Echo Show, vagy az Alexa alkalmazások valamelyikét használja. Az Echo Dot (2. generációs) készülékkel lekapcsoltathatod a világítást, bekapcsoltathatod TV-t, vagy szabályozhatod a ventillátort. Ez a praktikus készülék olyan gyártók intelligens háztartási gépeivel működik együtt, mint a Philips Hue, a TP-Link, a Sony, az Ecobee, a WEMO, a SmartThings, az Insteon, a Lutron, a Nest, a Wink, a Honeywell és mások.


4,7
66 felhasználó értékelte
1 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Kapcsolódás

Kompatibilitás Amazon Alexa, WiFi, Bluetooth
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve angol , német

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home irányítórendszer
Kód:  MD050c304
Garancia: 24 hónap