Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Amazon Echo Dot fehér (2. generáció)

4,7 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Amazon Echo Dot fehér (2. generáció)

Az Amazon új, intelligens hangszórója elvarázsol tulajdonságaival. A második generációs Amazon Echo Dot WiFi kapcsolattal működik, és nem más, mint egy Alexa hangvezérléssel működő, mesterséges intelligenciával rendelkező hangszóró, amely a zenelejátszás mellett a háztartási gépeket is képes vezérelni, riasztást állít be, telefonhívásokat intéz, hangoskönyvet olvas, üzeneteket ír és fogad, stb. A 7 nagyon érzékeny mikrofonnak köszönhetően  Alexa mindig meghallja az utasításokat és kérdéseket az egész szobában, még akkor is, ha a háttérben szól a zene. További hangszórókat vagy fejhallgatókat is csatlakoztathat ehhez a készülékhez Bluetooth-on vagy egy 3,5 mm-es sztereó kábelen keresztül, és például a Spotify-ról, az Amazon Music-ról,  vagy az iHeartRadio-ról is hallgathatsz zenéket. A hangszóró ébresztőóraként is, vagy akár időzítőként is használható a konyhában. A hangvezérléshez támogatott nyelvek az angol és a német.

Az  Amazon Echo Dot központi egység (2. generáció) főbb jellemzői

  • Okos hangszóró mesterséges intelligenciával
  • Alexa mesterséges intelligencia 
  • Sok hasznos hangszóró-funkció
  • Nagyon érzékeny mikrofonok a hangvezérléshez
  • Fejhallgató csatlakoztatásának lehetősége Bluetooth-on vagy  3,5 mm-es sztereó bemeneten keresztül
  • Folyamatos frissítések

Alexa teljesíti kívánságaid

Mint már említettük, ez az okos készülék Alexa mesterséges intelligenciával rendelkezik. Ha szeretnél Alexától kérni valamit, akkor csak lépj kapcsolatba Alexával, és ő azonnal készen áll arra, hogy végrehajtsa az utasításaid, vagy válaszoljon kérdéseidre. Megkérdezheted Alexától hogy milyen az időjárás, érdeklődhetsz a sport eredmények felől, vagy akár a legfrissebb híreket is megtudhatod. Szinte bármit kérdezhetsz. Képes zenét lejátszani egy adott műfajból vagy egy adott zenésztől, de hívhat neked Ubert is. Arra is használhatod Alexát, hogy üzenetet küldjön barátaidnak, vagy felhívja a barátnőd. Bárkivel kommunikál, aki az Echo, Echo Dot, Echo Show, vagy az Alexa alkalmazások valamelyikét használja. Az  Echo Dot (2. generációs) készülékkel lekapcsoltathatod a világítást, bekapcsoltathatod TV-t,  vagy  szabályozhatod a ventillátort. Ez a praktikus készülék olyan gyártók intelligens háztartási gépeivel működik együtt, mint a Philips Hue, a TP-Link, a Sony, az Ecobee, a  WEMO, a SmartThings, az Insteon, a Lutron, a Nest, a Wink, a Honeywell és mások.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth

Kapcsolódás

Hangasszisztensek Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Német

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home

Rendeltetés

Rendeltetés Központi egység

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fejhallgató kimenet

Hang/Audio

Támogatott zenei alkalmazások Spotify
Kód:  MD050c304
Termékszám:  815332021551
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10