Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETES kódot a kosárba minimum 25 000 Ft vásárlási érték felett. További információk itt

Amazon Echo Dot fehér (2. generáció)

-35%
Különleges ajánlat
20 150 Ft
13 190 Ft
10 390 Ft áfa nélkül

Amazon Echo Dot fehér (2. generáció)

Az Amazon új, intelligens hangszórója elvarázsol tulajdonságaival. A második generációs Amazon Echo Dot WiFi kapcsolattal működik, és nem más, mint egy Alexa hangvezérléssel működő, mesterséges intelligenciával rendelkező hangszóró, amely a zenelejátszás mellett a háztartási gépeket is képes vezérelni, riasztást állít be, telefonhívásokat intéz, hangoskönyvet olvas, üzeneteket ír és fogad, stb. A 7 nagyon érzékeny mikrofonnak köszönhetően  Alexa mindig meghallja az utasításokat és kérdéseket az egész szobában, még akkor is, ha a háttérben szól a zene. További hangszórókat vagy fejhallgatókat is csatlakoztathat ehhez a készülékhez Bluetooth-on vagy egy 3,5 mm-es sztereó kábelen keresztül, és például a Spotify-ról, az Amazon Music-ról,  vagy az iHeartRadio-ról is hallgathatsz zenéket. A hangszóró ébresztőóraként is, vagy akár időzítőként is használható a konyhában. A hangvezérléshez támogatott nyelvek az angol és a német.

Az  Amazon Echo Dot központi egység (2. generáció) főbb jellemzői

  • Okos hangszóró mesterséges intelligenciával
  • Alexa mesterséges intelligencia 
  • Sok hasznos hangszóró-funkció
  • Nagyon érzékeny mikrofonok a hangvezérléshez
  • Fejhallgató csatlakoztatásának lehetősége Bluetooth-on vagy  3,5 mm-es sztereó bemeneten keresztül
  • Folyamatos frissítések

Alexa teljesíti kívánságaid

Mint már említettük, ez az okos készülék Alexa mesterséges intelligenciával rendelkezik. Ha szeretnél Alexától kérni valamit, akkor csak lépj kapcsolatba Alexával, és ő azonnal készen áll arra, hogy végrehajtsa az utasításaid, vagy válaszoljon kérdéseidre. Megkérdezheted Alexától hogy milyen az időjárás, érdeklődhetsz a sport eredmények felől, vagy akár a legfrissebb híreket is megtudhatod. Szinte bármit kérdezhetsz. Képes zenét lejátszani egy adott műfajból vagy egy adott zenésztől, de hívhat neked Ubert is. Arra is használhatod Alexát, hogy üzenetet küldjön barátaidnak, vagy felhívja a barátnőd. Bárkivel kommunikál, aki az Echo, Echo Dot, Echo Show, vagy az Alexa alkalmazások valamelyikét használja. Az  Echo Dot (2. generációs) készülékkel lekapcsoltathatod a világítást, bekapcsoltathatod TV-t,  vagy  szabályozhatod a ventillátort. Ez a praktikus készülék olyan gyártók intelligens háztartási gépeivel működik együtt, mint a Philips Hue, a TP-Link, a Sony, az Ecobee, a  WEMO, a SmartThings, az Insteon, a Lutron, a Nest, a Wink, a Honeywell és mások.


4,7
70 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth , WiFi

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home irányítórendszer

Kapcsolódás

Kompatibilitás Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol , Német

Tulajdonságok

WiFi sávok 2,4 GHz , 5 GHz
Speciális funkciók Spotify támogatás , 3,5mm audio kimenet

Hang lokalizáció: AT/DE

Kód:  MD050c304
Garancia: 24 hónap
Linkek: Gyártó honlapja:
WEB5