Oldal frissítése

Amazon Echo Dot (5th Gen) Glacier White

5 9 értékelés
14 790 Ft

Amazon Echo Dot (5th Gen) Glacier White

Amazon Echo Dot 5. generáció Chacoal kivitelben

Az Amazon bemutatja Echo Dot okos otthoni asszisztensének 5. generációját. Ez az okos hangszóró átvette az összes funkciót az előző modellből, de a formatervezésben sincsenek jelentős változások. Ismét egy tetszetős gömb alakban érkezik, amely az alapnak köszönhetően nemcsak a konyhában vagy anappaliban találja meg a helyét, hanem a szobában az éjjeliszekrényen vagy a polcon is. Ezzel a formával a hangkommunikáció jobban és pontosabban rögzíthető, így a mindennapi használat még élvezetesebbé válik.

Praktikus és elegáns asszisztensed

Az Amazon Echo Dot 5. generációja az Alexa AI és a hangutasítások segítségével a zene lejátszása, az okosotthon vezérlése, telefonhívások kezdeményezése, hangoskönyvek olvasása és még sok más is lehetséges. Az Amazon Music, a Spotify, a Pandora és az Amazon Musicstreaming zenéjét is élvezheted. ó A továbbfejlesztett hangszórónak köszönhetően sokkal jobb minőségű hangkimenetet fogsz tapasztalni.

Az Amazon Echo Dot 5. generációja garantálja a teljes körű adatvédelmet

Az 5. generációs Amazon Echo Dot eszköz maga is több rétegű adatvédelemmel van ellátva. Emellett bármikor megnyomhatod a fizikai gombot a mikrofonok teljes kikapcsolásához.

Új parancsok és jobb mesterséges intelligencia

Ráadásul Alexa egyre okosabb és új funkciókkal bővül - most már nyomon követi a napi tevékenységeket, lehetővé teszi a játékokat és még sok mást. Összesen több mint 60 000 funkciót és parancsot kezel. Emellett a kínálat folyamatosan bővül és frissül. A funkciók teljes skáláját lásd az Alexaalkalmazásban. Az Amazon Echo Dot 5. generációjával a mesterséges intelligenciát otthonod minden helyiségébe behozhatod. Párosítsd egymással az Echo Dotot, vagy csatlakoztasd Bluetooth hangszóróidhoz.  Az Amazon Echo Dot 5. generációja természetesen támogatja a Wi-Fi-t mind a2,4 GHz-es, mind az 5 GHz-es sávban.

Alexa, a hangalapú asszisztens valóra váltja a kívánságaidat

Egyszerűsítsd mindennapi életedet az Amazon Echo Dot 5. generációjával és az Alexa mesterséges intelligenciával - állíts be riasztásokat, figyelmeztetéseket, hozz létre új naptárbejegyzéseket és emlékeztetőket.Egyszerű parancsokkal az aktuális előrejelzést vagy híreket is ellenőrizheted. Alexa lehetőségei szinte végtelenek, és minden kívánságodat teljesíti. Az Amazon Echo Dot több mint 60 000 SmartHome eszközzel kompatibilis, beleértve a világítást, a termosztátokat, a TV-ket és még sokmás eszközt.

Az Amazon Echo Dot 5. generációs, Glacier White legfontosabb jellemzői

  • Integrált 1,73" minőségi hangszóró
  • A hangalapú asszisztens Alexa mesterséges intelligenciával
  • Több mint 60 000 eszközzel kompatibilis
  • Vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat mind a 2,4 GHz-es, mind az 5 GHz-es sávokban
  • Hangvezérlés
  • Egyszerű beállítás a mobilalkalmazáson keresztül
  • Intuitív vezérlés fizikai gombokkal
  • Méretek 100 × 100 × 89 mm


Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth
Protokol Matter

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Működés Önállóan
Használat Smart-Home

Rendeltetés

Rendeltetés Hangsegéd

Tulajdonságok

Funkciók Szcenáriók létrehozása, Távoli hozzáférés
Tulajdonságok Mikrofon kikapcsoló gomb
Szín Fehér

Hang/Audio

Mikrofonok száma 1
Hangszórók száma összesen 1
Támogatott zenei alkalmazások Spotify, Apple Music, Amazon Music
Támogatott nyelvek Angol, Spanyol

Méret & súly

Szélesség 10 cm
Magasság 8,9 cm
Mélység 10 cm
Átmérő 10 cm
Tömeg 304 g
Kód:  AMAECHDO5THW
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  B09B94956P

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05