Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETES kódot a kosárba minimum 25 000 Ft vásárlási érték felett. További információk itt

Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal

15 990 Ft
12 590 Ft áfa nélkül

Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal

Az Echo Dot az Amazon harmadik generációs otthoni asszisztense. Ez az okos hangszóró az előző modell összes jellemzőjét átvette, külsőleg megegyezik az elődjével, azonban az új hangszóró formája és hangja nagymértékben megváltozott. Az Amazon Echo Dot korábbi generációjához hasonlóan hangutasításra az Alexa mesterséges intelligencia zenét játszik le, vezérli az okos háztartási készülékeket, telefonhívásokat intéz, hangoskönyveket olvas fel, és még sok másra is képes. Az Amazon Music, a Spotify, a Pandora és más hasonló szolgáltatások segítségével a zene streamelést is élvezheted. A továbbfejlesztett hangszóró gazdagabb és hangosabb hangzást biztosít. 

Az Amazon Echo Dot 3. generációs Charcoal intelligens otthoni asszisztens főbb jellemzői

  • Továbbfejlesztett hangszóró (1,6 ") és design
  • Hangsegéd Alexa mesterséges intelligenciával
  • Több, mint 60.000 eszközzel kompatibilis
  • Vezeték nélküli WiFi kapcsolat a 2,4 GHz és 5 GHz sávokban
  • Bluetooth és 3,5 mm-es audio jack
  • Hangvezérlés
  • Könnyű beállítás egy mobilalkalmazás segítségével
  • Intuitív működés
  • Méretek 99 × 99 × 43 mm

Az Amazon Echo Dot 3. generáció megkönnyíti életed

Emellett az Alexa még intelligensebb, sőt újabb funkciókkal is bővül - figyeli a napi tevékenységeket, játszhatsz vele és így tovább. Összességében több, mint 50 000 funkciót és parancsot kezel. Az elérhető funkciók folyamatosan bővülnek és frissülnek, amelyeket az Alexa funkció menüjében találsz meg. A 3. generációs Charcoal Amazon Echo Dot mesterséges intelligenciát otthonod minden szobájába eljuttathatod. Az Echo Dot-ot egymással is párosíthatod, illetve Bluetooth hangszóróhoz vagy 3,5 mm-es jack csatlakozóhoz is csatlakoztathatod. Természetesen a hangszóró mind a 2,4 GHz-es, mind az 5 GHz-es sávban támogatja a WiFi-t.

Az Alexa hangsegéd teljesíti kívánságaid

A 3. generációs Charcoal Amazon Echo Dot és az Alexa mesterséges intelligenciájának segítségével egyszerűsítheted a mindennapi életet - állíts be ébresztőórát, riasztást, hozz létre új naptárbejegyzéseket és emlékeztetőket. Egyszerű parancsokkal az aktuális időjárás-előrejelzést vagy a híreket is elérheted. Az Alexa lehetőségei szinte végtelenek és minden kívánságot teljesítenek. Az Amazon Echo Dot Charcoal több, mint 60 000 SmartHome eszközzel kompatibilis, beleértve a világítást, a termosztátokat, a televíziókat és még sok más készüléket.


4,8
53 felhasználó értékelte
2 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Hang lokalizáció: AT/DE

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home irányítórendszer

Kapcsolódás

Kompatibilitás Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol , Német

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth , WiFi

Tulajdonságok

WiFi sávok 2,4 GHz , 5 GHz
Speciális funkciók Spotify támogatás , 3,5mm audio kimenet
Kód:  AME1018e
Garancia: 24 hónap
WEB0